Rapport från inregget på Nordic Shape

Då är tävlingssäsongen igång igen, vi börjar med NordicShape Open på Kistamässan. Tävlingen körs för första gången och arrangör är föreningen Nordic Shape från Stockholm. Vi var på inregistreringen och fick se många hoppfulla atleter som vill stå på scen idag lördag. Om vi är rätt underrättade så får vi se 130 starter och många bedömer vi som högklassiga. Det är kul när det dyker upp nya arrangörer som bidrar till att bredda sporten.

En som fick gå upp på scenen redan igår var Angelina Rossi som idag tävlar i Bikini Fitness up to 166 cm. Angelina tävlar för Team Ironworks gym.
En som kliver upp på scenen för fjärde gången i år är Ani Arinze Peter från Gnesta Gym. Han var riktigt bra på Better Bodies Challenge redan i våras och inte är han sämre nu. Nu är siktet inställt på en bra placering för att sedan vara knasterhård till SM.
Evelina Närdin hoppas på samma framgång som under Alströmerpokalen, en första plats. Hennes coach Amanda Larsson är helt säker ”hon är nummer ett”
Idag är Kenneth Johansson huvuddomare och då är det noga med millimetrarna och att reglerna följs. 
Herr och fru Nilsson. Rikard önskar Frida all lycka inför dagens tävling när hon kliver upp i klassen Bikini Fitness up to 169 cm.
Timmy Öhman blir farlig i Classic Bodybuilding korta klassen, ja då får man inte vara längre än 180 cm.
Vi trodde S stod för Stålmannen med det står tydligen för Sharam. Reza Charli från Nordic Shape och kompisen Sharam Daneshmand hjälps åt att få allt att fungera under helgen.
På vägen hem stöter vi ihop med en av vår sports ödmjukaste herrar Keivan Gomanian, här tillsammans med sambon Jasmina Moilanen. Keivan skall om åtta veckor representera Sverige på VM. Idag gästposerar han på Nordic Shape Open.
Foto och text: Torbjörn Mark