Sneak peek av nya numret

Äntligen! Nu är nya numret på g och vi tänkte bjussa på en liten förhandstitt av vad som komma skall. Omslaget, som är en riktig jaw dropper, håller vi som vanligt lite till på 🙂

 

 

 

I KORTHET. På notissidorna mixar vi som vanligt våra experters tips och råd, med ny och anmärkningsvärd forskning, träningstips och miniintervjuer.

 

SPRÄNG GRÄNSERNA. Vi möter stjärnskottet Karolin Laudon och pratar om med- och motgångarna som lett fram till denna superkvinnas fysik och framgångar på Bodyfitness-scenen. Det blir fokus på ben och rumpa när Karolin visar några av sina favoritövningar och när man bläddrat sig igenom reportaget så ligger liksom hakan i knäet. Fotograferat av Robin Galczewski och med text av Anders Eriksson.

 

LISTAN. Åtta obskyra och udda styrkesporter, i detta nummers ”Listan”. Med text av Anders Eriksson och illustrationer av Alexandra Dahlqvist.

 

TOO BIG FOR THE WORLD? Nej! Irene Andersen ska äntligen få tillbaka sin plats på Olympiascenen, som hon och andra dambyggare gjort sig så förtjänta av. För några år sedan plockades dambyggningen bort från Mr. Olympia, men har efter flera års påtryckningar nu kommit tillbaka. Det tackar vi för och har i detta nummer tagit oss ett litet snack med Irene som är Back to Mr. Olympia. Text av Anders Eriksson.

 

ETT ÖGONBLICK I TAGET är det som gäller när Tiffany Bettembourg krigar till sig VM-guld i Kettlebell Sport. Såhär beskriver hon själva tävlingsmomentet: ”Ett maximalt sådant tiominuters-set är fruktansvärt. Man vill spy och kroppen bara skriker att man ska ställa ned vikten. Det är tortyr”.  Bara en dåre kan känna sig lockad… Text: Anders Eriksson och Foto: Seth Janson.

 

JUST FOR THE LOVE OF IT. Vår relationsexpert Fredrik Age tar sig denna gång an ett ämne som alltid är lika högaktuellt: kärlek. Illustrerat med Seth Jansons fina fotografier av turturduvorna Sara Kinnvik och Joar Fällmar, som vi tyckte passade oerhört bra till den här krönikan.

 

BILDREGN FRÅN SM. Vår fotograf Robin Galczewski har varit både framför och bakom scenen och försett oss med alla godbitar från årets SM som gick av stapeln för ett tag sedan. Här kommer den fräscha bildkompotten som definitivt kommer kicka igång ditt ”Beach 2020”.

 

MAT & PSYKE. Vår näringsexpert Martin Brunnberg tar i detta nummer upp relationen mellan maten du äter och hur du mår. Han beskriver på sitt sedvanligt raka och opartiska sätt, hur maten du stoppar i dig har betydelse för ditt psykiska mående. Han lyfter vissa saker – och slår hål på andra.

 

CLASSIC PHYSIQUE ÄR HÄR. Anton Rosendahl visar upp fysiken som skördat segrar i nya grenen Classic Physique, och självsäkerheten hos den här unga killen går inte att ta miste på. Vi kommer definitivt få se mycket mer av Anton i framtiden, men i detta numret fokuserar vi på axlar och bröst. Utsökta bilder tagna av Seth Janson och intervju gjord av Anders Eriksson.