The Viking Warrior på BODY Radio

Denna vecka förärar Christer Norman BODY Radio med ett besök. I ett djupgående program, där Christer pendlar mellan viking och Di Leva, pratas det kärlek, natur och naturligtvis träning. Dessutom berättar Christer om karriärens bittraste förlust, och om tankarna på en eventuell comeback.

Direktlänk till showen som MP3-fil. Andra alternativ för att lyssna på showen:

BODY Radio presenteras av: Gymgrossisten.com

Foto: Alex Danielsson

Christer Normans meriter

  • 1996 1:a Norrlands, 9:a SM
  • 1998 1:a Norrlands, 5:a SM
  • 2002 1:a Norrlands, 2:a SM
  • 2006 2:a SM, 4:a Nordiska, 2:a Lucia Classic

 
Han är stolt, han är stark, han är norrländsk. Men han är långtifrån tyst. Christer ”Viking Warrior” Norman är inte den som nöjer sig med ett ”Jo!” samtidigt som han andas in. Han har nämligen alltid mer att säga än så. Och nu har Christer nått en ny nivå. Han bloggar.

– Ja, det känns väl mest som en kul grej, men samtidigt tycker jag det är skitskoj!, berättar med sin smittsamma energi.

Men Christer, jag visste faktiskt inte att du ens var bekväm med e-post och så kör du ”all out”, och hoppar på bloggtåget…?
– Ja, hörrudu… Livet är alldeles för kort och värdefullt för att vi har råd att ägna oss åt att se det tråkiga. Min blogg är ganska ny, men om jag bara kan nå ut till en enslig liten stackare med budskapet om att livet faktiskt är ganska roligt, om man tillåter sig att se det, så är jag helnöjd. Jag ser det som min uppgift att liksom blåsa lite liv i det insomnade, det tråkiga, och liksom att sätta lite mer färg på kinderna.

Klockrent! Jag har faktiskt kollat din blogg, och ser bland annat att träningen går bra. Det finns en film där du gör en 8:a på 200 kg i benböj. Du är stark!
– Nja, men jag är nog i hyfsad form för att vara offseason, och känner mig ändå ganska stark och vältränad. Har kört ett balanserat och genomtänkt upplägg ett bra tag nu, och det ger resultat.

Tävling på G, kanske?
– Nädu, så kul ska vi inte ha det. Jag stormtrivs med mitt liv nu, och det känns ganska avlägset att tävla. Men å andra sidan ska man aldrig säga aldrig. Jag vet att jag blir sugen på en gång när jag kommer i närheten av en tävlingsarena.

För dig som vill både se och höra mer av Christer, gå till: christernorman.blogspot.com

På youtube-kanalen delar Christer med sig av sina fritidsintressen: hård träning, jakt och fiske.

Foto: Alex Danielsson

Ni som har Android- och iOS-appen för BODY Radio (den senare nyligen uppdaterad med ett par efterlängtade funktioner såsom stöd för bakgrundsspelning och iPad) får ett PDF-dokument med ett stort reportage med Christer Norman från BODY 273. Reportaget är skrivet av Anders Graneheim:

Beslutsam, målinriktad och kraftfull, med massor av utstrålning; vi snackar om Christer Norman, från Bollstabruk. Eller Viking Warrior, som han kallar sig själv.

Med BODY Radio-appen medföljer ett reportage om Christer ”Viking Warrior” Norman.