Omslagsfägring på BODY Radio

Sandra (& Jerker) på omslaget av BODY 322

Denna vecka gästas BODY Radio av Sandra Johansson – bodyfitness-äss, omslagsmadame och tillika BODY-bloggerska. Sandra berättar om den stentuffa diet som hon och coach PA Andersson har lagt upp inför Luciapokalen, om sina bästa tricks när suget efter godsaker är som störst och naturligtvis om sin träning.

Vi får också höra en ingående beskrivning av Andreas inte helt lyckade pilgrimsvandring till Santiago de Compostela.

  • 00:13:16 – Värdarnas introduktion av veckans gäst (och lite annat)
  • 00:17:13 – Samtalet med Sandra Johansson
  • 00:53:32 – Eftersnack med värdarna

 
Direktlänk till showen som MP3-fil. Spela upp avsnittet i webbläsaren genom att klicka på play-ikonen nedan. Andra alternativ för att lyssna på showen:

BODY Radio presenteras av: Gymgrossisten.com

Kosttillskottsföretaget BMR har i samarbete med Gymgrossisten.com en tävling där BMR söker en kvinnlig modell som deras ansikte utåt. Till torsdagen 15 november pågår omröstningen (du kan rösta en gång per dygn) som utkristalliserar den handfull som får kliva upp på stora scenen på Fitnessfestivalen 2011, där den slutliga vinnaren utses. Sandra Johansson är med i tävlingen. Hint, hint…

Sandra presenterade sig själv på följande sätt då hon startade sin BODY.se-blogg:

Jag är en tjej som gillar att träna. Tränar mest styrketräning. Men jag rider, springer och kör lite vad jag känner för också. Allt i från fotboll till volleyboll.

Jag har tävlat i bodyfitness en gång och jag tog en pallplats, trots att jag räknade med att komma sist.

Jag är rätt lat i grunden. Jag är lat och gillar mat. Haha ingen bra kombination. Men om jag bara vill så kan jag lyckas med allt. Ni vet…det gäller bara att bestämma sig.

Här får ni följa en rookie inom ”fitnessbranschen”. Kommer skriva mycket om min träning och mina satsningar för att få en starkare och snyggare kropp. Häng med!

På omslaget till BODY #322: Sandra & Jerker Johansson (ej gifta). Foto: Seth Janson