Chris Harnell är skarpare än någonsin!

Chris på omslaget av BODY december 2008.

Denna vecka gästar Chris Harnell BODY Radio – mitt under brinnande diet. Hör honom berätta om sina senaste tävlingar, tömning och laddning och varför han är bannlyst från Fitness Lifestyle!

Om du inte har fyllt i lyssnarundersökningen för BODY Radio ännu återfinner du den här

Läs mer om Chris Harnell på hans hemsida, och mer om butiken Fitness Lifestyle finns på dess hemsida och dess facebook-sida. Butiken återfinns för övrigt på Warfvinges väg 11 på Kungsholmen i Stockholm.

Hållpunkter i avsnitt 69 av BODY Radio:

  • 00:08:09 – Värdarnas introduktion av gästen
  • 00:09:18 – Samtal med Chris Harnell
  • 00:39:20 – Eftersnack med värdarna

 
Direktlänk till showen som MP3-fil. Spela upp avsnittet i webbläsaren genom att klicka på play-ikonen nedan. Andra alternativ för att lyssna på showen:

BODY Radio presenteras av: Gymgrossisten.com

Ni som har Android- och iOS-appen för BODY Radio får ett PDF-dokument med vårt första träningsreportage med Chris, där han delar med sig av sin ryggträning (från BODY 324):

Chris Harnell slänger inte med vikterna och han skriker inte när han kör den sista repetitionen. Han använder inte ens mössa inomhus. Vi lekte flugor på väggen under ett av hans pass och såg en träning som istället var metodisk, långsiktig och målmedveten. Är det kanske så muskler byggs?

Med BODY Radio-appen medföljer BODY-reportaget där veckans gäst tränar rygg.

Förutom omslaget av BODY 293 återfanns Chris även på den medföljande postern…