Därför blir du tjock av att banta

Jacob Gudiol är tillbaka i magisterstolen och berättar den här gången om varför bantning är värdelöst, vad olympiska lyft och kettlebells egentligen är bra för, och om när han spelade mot Zlatan. Detta och mycket mer i ett skrattfyllt avsnitt av BODY Radio!

Om du inte har fyllt i lyssnarundersökningen för BODY Radio har du sista chansen i helgen, du återfinner du den här

Jacob ”Guddi” Gudiol driver tillsammans med Nicklas Neuman den utmärkta bloggen Traningslara.se, besök och gilla Träningslära på Facebook. Jacob har även en personlig blogg på Tranastyrka.se där du kan få veta mer om hans egna syn på träning, kost och hälsa. Även Tranastyrka.se återfinns på Facebook. På bägge bloggarna (#1, #2) har nu Jacob kommenterat sin insats i avsnittet och förtydligat några saker som diskuterades.

Hållpunkter i avsnitt 70 av BODY Radio:

  • 00:12:06 – Samtal med Jacob Gudiol
  • 01:06:31 – Eftersnack med värdarna

 
Direktlänk till showen som MP3-fil. Spela upp avsnittet i webbläsaren genom att klicka på play-ikonen nedan. Andra alternativ för att lyssna på showen:

BODY Radio presenteras av: Gymgrossisten.com

Lyssna på Jacobs tidigare deltagande på BODY Radio här!

I BODY Radios 25:e avsnitt får Andreas äntligen besök utav en landsman: Jacob Gudiol. Jacob, som är mannen bakom traningslara.se, delar ut duktigt med smisk till LCHF-rörelsen, och passar även på att ge sin syn på allt från barfotalöpning till bodypump. Missa inte heller vem Jacob – ivrigt påhejad av Alex – utser till branschens största idiot!

Ni som har Android- och iOS-appen för BODY Radio får ett PDF-dokument med ett utdrag av kapitel 12 ur boken ”Forma kroppen och maximera din prestation – Om kost och träning på vetenskaplig grund”:

Vill du veta hur en deff eller en bulk går till? Vill du veta hur du ska lägga upp din träning för att nå maximal styrka, volym eller uthållighet? Eller är du intresserad av att veta hur du åstadkommer en sund och hållbar viktminskning? Då är Forma kroppen och maximera din prestation boken för dig.

Med sina djupa kunskaper i sina respektive ämnen beskriver författarna Nicklas Neuman och Jacob Gudiol hur du med kost och träning formar din kropp oavsett om målet är ökad muskelmassa, rutor på magen eller ökad uthållighet.

Här kan du läsa om bland annat igenom deff, bulk, styrketräning för maximal styrka och volym samt konditionsträning. Du får praktiska förslag på kost- och träningsupplägg. Du kan också läsa om hur ämnesomsättningen fungerar och hur olika dieter påverkar kroppen.

Med BODY Radio-appen medföljer ett utdrag ur boken ”Forma kroppen och maximera din prestation”.