BODY Radio inför SM: Peter Österberg

2010 blev det två segrar på lika många starter.

Don’t call it a comeback but…efter ett års frånvaro är Älgen tillbaka för att försvara sitt guld! I sedvanligt ödmjuk stil berättar Peter om sina förberedelser inför årets SM.

Värdarna talar i avsnittets eftersnack om SM-festen som BODY håller i den 6 oktober. Hur du bokar dina biljetter läser du mer om här! Hållpunkter i avsnitt 86 av BODY Radio:

  • 00:09:19 – Veckans gäst introduceras
  • 00:09:52 – Samtal med Peter Österberg
  • 00:51:53 – Eftersnack med värdarna

 
Direktlänk till showen som MP3-fil. Spela upp avsnittet i webbläsaren genom att klicka på play-ikonen nedan. Andra alternativ för att lyssna på showen:

BODY Radio presenteras av: Gymgrossisten.com

Det förra BODY Radio-avsnittet Peter var med på döptes rättvist till ”Peter den store – bäst i Norden!”:

Peter Österberg gästar BODY Radio och berättar bland annat om sin episka seger på SM, Arne Lundells laddningstricks på Nordiska och varför han numera blir tagen för bowlare på gymmet. Allt detta och mycket mer avhandlas i ett späckat avsnitt på 75 minuter.

Senaste du läste om Peter Österberg i BODY var i våras när han som BODYs Gästkock grillade hästbiff med potatiskbakelser och kantarellsås:

Månadens gästkock gillar mat i allmänhet och kött i synnerhet. Här delar han med sig av en personlig favorit bland bulkmåltiderna.

Genom att starta minst en helårsprenumeration på BODY så får du tillgång till en massa äldre utgåvor digitalt (i din mobil, läsplatta och i webbläsaren). Vad väntar du på?

Gillar du BODY? Skaffa då en helårsprenumeration, så får du en massa läsning i äldre digitala utgåvor!