Sarah Bäckman, Ako Rahim och Robert Berg!

Alla dessa tre superatleter gästar BODY Radio på Arnold Classic i Madrid. Dessutom hinner Alex och Andreas snacka SM och NM. Är danska domare att lita på egentligen?

Läs mer om deras tävlingar, träning och övriga äventyr i gästernas bloggar: Sarah BäckmanAko Rahim och Robert Berg

Hållpunkter i avsnitt 95 av BODY Radio:

 
Direktlänk till showen som MP3-fil (om du har ont om bandbredd/använder mobilnät finns här en MP3-fil med halva ”tyngden”). Spela upp avsnittet i webbläsaren genom att klicka på play-ikonen nedan. Andra alternativ för att lyssna på showen:

BODY Radio presenteras av: Gymgrossisten.com

Alla tre har tidigare varit med i BODY Radio, nedan deras avsnitt i publiceringsordning:

BODY Radio avsnitt åtta – september 2010

Ako Rahim är en av Athletic Fitness-sportens mest färgstarka profiler och klarast lysande stjärnor. Athletic Fitness är en sport där man måste vara stark, uthållig och ha en bra fysik, tre saker som stämmer utmärkt in på Ako. Här får ta del av hans erfarenhet som tävlande, om träning och som personlig tränare – veckan innan SM Athletic Fitness 2010 – han vann +180 cm!

BODY Radio avsnitt femtiofyra – november 2011

Ako Rahim, den oslagbare svenske Athletic Fitness-mästaren, kommer till radion för att berätta om sina sista förberedelser inför VM. Hör honom prata om tömningen, om den kommande duellen mot Kristian Sewén och om sin tid som gladiatorn Toro.

BODY Radio avsnitt sextiofem – mars 2012

Robert Berg har talang för det mesta och den här veckan använder han den i rollen som radiopratare när han gästar BODY Radio. Hör honom bland annat berätta om Athletic Fitness, styrkelyft och periodisk fasta!

BODY Radio avsnitt sjuttiotvå – maj 2012

Armbrytarässet Sarah Bäckman har på sina 20 unga år hunnit skramla ihop en mördande meritlista. Nu tar hon sina 11 SM-guld, 6 EM-guld och 6 VM-guld och kommer till BODY Radio. Sarah berättar om allt från träning och diet, till japanska teveshower och prestationsångest. Lyssna på en av Sveriges mest klart lysande stjärnor!