Aldrig Vila (stämbanden)

Alex och Micke vid micken!

En av BODY Radios mest älskade gäster, Micke Hollsten, återvänder i ett riktigt maratonavsnitt där allt från träning och kost till tävling och posering avhandlas. Spetsa öronen!

Besök Mikaels bloggportal aldrigvila.se, podcasteninstagram, twitter, facebook och youtube.

Hållpunkter i avsnitt 124 av BODY Radio:

  • 00:10:44 – Introduktion av veckans gäst
  • 00:11:51 – Samtal med Mikael Hollsten
  • 01:34:07 – Eftersnack med värdarna

Direktlänk till showen som MP3-fil (om du har ont om bandbredd/använder mobilnät finns här en MP3-fil med halva ”tyngden”). Spela upp avsnittet i webbläsaren genom att klicka på play-ikonen nedan. Andra alternativ för att lyssna på showen:

Du får en kvick översikt över alla våra tidigare avsnitt i denna länklista

BODY Radio presenteras av: Gymgrossisten.com

Möte #1: Aldrig vila på BODY Radio!

Denna vecka blir det inte en tyst stund på BODY Radio när Alex och Andreas gästas av Mikael Hollsten, Athletic Fitness-virtuosen bakom bloggen aldrigvila.se, som numera även är känd som gladiatorn Prime. Micke förklarar varför vilodagar gör honom kallsvettig, hur det är att veta att konkurrenten och polaren Ako Rahim alltid gör det lilla extra, och hur Roddys mobbning nu tvingat Micke att inleda en massabyggarperiod.

Möte #2: Prime berättar allt på BODY Radio!

Mikael ”Prime” Hollsten gästar BODY Radio och bevisar att ”aldrig vila” även gäller hans mun. I ett megalångt avsnitt, fyllt av skratt, får vi höra om allt från skamliga förslag och hans ”oknullade aura”, till German Volume Training och Mickes nya superdiet!

Möte #3: Hollsten mot scenen igen!

Mikael Hollsten tittar förbi BODY Radios studio och berättar om sina tävlingsplaner och mycket annat!