Nordisk mästare på BODY Radio

Fredrik Spång – en av våra bästa och trevligaste byggare – gästar den här veckan BODY Radio för att berätta om kosten, träningen och naturligtvis sitt tävlande!

Mer om Fredrik (& Jenny) på Traningscoachen.com. Hållpunkter i avsnitt 127 av BODY Radio:

  • 00:11:02 – Introduktion av veckans gäst
  • 00:11:31 – Samtal med Fredrik Spång
  • 00:51:21 – Eftersnack med värdarna

Direktlänk till showen som MP3-fil (om du har ont om bandbredd/använder mobilnät finns här en MP3-fil med halva ”tyngden”). Spela upp avsnittet i webbläsaren genom att klicka på play-ikonen nedan. Andra alternativ för att lyssna på showen:

Du får en kvick översikt över alla våra tidigare avsnitt i denna länklista

BODY Radio presenteras av: Gymgrossisten.com

Vid Bodybuilding-EM 2013 i Moldavien den andra helgen i maj tog Fredrik (startnummer 103) sig till final i -80 kg och placerade sig på en femte plats i den största klassen (12 deltagare):

Alex illustrerade och förklarade pedagogiskt hur det ligger till med X-formen.

Redaktionsbloggen mars 2011: Byggarbus

Den senaste tiden har vi frambringat ett och annat höjt ögonbryn, överraskat skratt och halvchockade tillbakaryggningar i skräckblandad förtjusning. BODY har bjudit på byggarbus på kontoret.

Varje månad har vi personalmöte för alla anställda hos Egmont Tidskrifter. Vi samlas då i köket, VD-Per drar lite angelägenheter och siffror som berör oss alla, och varje månad ska en av tidningsredaktionerna på förlaget också presentera något speciellt som berör just sin tidningstitel.

Denna månad stod BODY på tur. Och hur kan man bättre illustrera vår verksamhet än genom att bjuda hit en kroppsbyggare som visar de obligatoriska poserna. Live.

Fredrik Spång gjorde ett strålade jobb, och fick en fin uppvärmning inför Battle of Scandinavia nästa helg, där förmodligen en mer van byggarpublik får beskåda hans posering… 😉

Familjen Olsson/Spång i Eskilstuna var med i ”Mamma byter bo” våren 2011. Foto: TV4

Under rubriken ”Föredömet Fredrik” fick vi möta Fredrik Spång i BODY juli 2011:

Kroppsbyggning framställs inte alltid som guds gåva till mänskligheten i media. Men det finns lyckligtvis undantag. Fredrik Spång är ett lysande sådant. Han är inte bara en av landets bästa byggare, utan också någon din mormor skulle älska.

Fredrik ifrån BODY juli 2011. Foto: Alex Danielsson

Alex intervjuar Fredrik backstage på SM 2011: