Comeback med besked!

Emma med Alex i radiostudion i Solna.

Efter sjuårigt uppehåll från Bodyfitness-tävlandet har Emma Melin på kort tid avverkat Luciapokalen, Battle of Scandinavia och BMR Grand Prix. I BODY Radio berättar hon om den tidigare karriären, comebacken och framtiden.

Följ Emma på instagram.com/emmamelin11. Hållpunkter i avsnitt 131 av BODY Radio:

  • 00:08:11 – Introduktion av veckans gäst
  • 00:08:57 – Samtal med Emma Melin
  • 01:05:59 – Eftersnack med värdarna

Direktlänk till showen som MP3-fil (om du har ont om bandbredd/använder mobilnät finns här en MP3-fil med halva ”tyngden”). Spela upp avsnittet i webbläsaren genom att klicka på play-ikonen nedan. Andra alternativ för att lyssna på showen:

Du får en kvick översikt över alla våra tidigare avsnitt i denna länklista

BODY Radio presenteras av: Gymgrossisten.com

Emma har efter sin comeback på kort tid varit med två gånger i BODY Magazine, först ”Fem snabba: Med fitnesspärlan Emma Melin” i BODY 2/2013:

På Luciapokalen i december fick vi skåda en storartad comeback. I den mellanlånga bodyfitness-klassen klev en av våra genom tiderna bästa fitnessatleter upp, gjorde succé och tog hem förstapriset. Hennes namn är Emma Melin.

Och i utgåvan som finns ute nu, BODY 7/2013, ”tränar vi rumpa och ben med Emma Melin”:

En fitnessatlet som bara blir bättre med åren är Emma Melin. Vi följde med henne till gymmet för att klämma henne på de bästa trixen kring hur man får till något hon bevisligen har koll på – rumpan!

Fem snabba: Med fitnesspärlan Emma Melin (BODY 2/2013).

Världsklass! Vi tränar rumpa och ben med Emma Melin (BODY 7/2013).

Emma var även omslagsmodell på februariutgåvan 2013.