Paolo går på knock!

Paolos Träningsbibel är färsk från pressarna!

Paolo Roberto gästar BODY Radio och sparar givetvis inte på krutet. Hör honom lägga ut texten om träning, lchf, feminism och italienska viner!

Missa inte BODY Radio och Paolo Robertos tävling där du kan vinna Paolos senaste träningsbok, hans exklusiva olivolja eller en kockkniv av högsta kvalitet.

Paolo återfinner du online på hans hemsida, aftonbladetbloggentwitter och instagram

Hållpunkter i avsnitt 136 av BODY Radio:

  • 00:04:23 – Introduktion
  • 00:06:04 – Samtal
  • 01:13:43 – Eftersnack

Rösta gärna på BODY Radio som din favoritpodcast i Svenska Podradiopriset

Direktlänk till showen som MP3-fil (om du har ont om bandbredd/använder mobilnät finns här en MP3-fil med halva ”tyngden”). Spela upp avsnittet i webbläsaren genom att klicka på play-ikonen nedan. Andra alternativ för att lyssna på showen:

Du får en kvick översikt över alla våra tidigare avsnitt i denna länklista

BODY Radio presenteras av Gymgrossisten.com

Det har blivit ett gäng träningsböcker från Paolo de senaste åren:

  • Paolos träningsbibel (2013)
  • Parträna med Paolo Roberto: 8 hemträningsprogram (2009)
  • Träna en kvart om dagen med Paulo Roberto (2008)

Du kan köpa de två tidigare hos podcastens sponsor, Gymgrossisten.com. Inom kort kommer även Paolos träningsbibel till deras bokshop:

I den här heltäckande boken finns alla övningar du behöver för att komma i toppform, med lätta och tuffare varianter. Att ta sig till gymmet, träna, duscha och hem igen tar flera timmar. Satsa istället på att träna smart, träna hemma. Redskap är onödiga – allt du behöver är din egen kroppsvikt. Paolo Roberto är den perfekta träningskompisen.

Många tycker att det är svårt att ta sig till gymmet när de samtidigt ska hinna med jobb, partner och familj. Efter succéträningsboken Träna en kvart om dagen med Paolo Roberto kommer nu Parträna med Paolo Roberto där Paolo visar hur du enkelt kan få ett tidseffektivt och utmanande träningspass i hemmet med din partner. Tillsammans med sin fru Lena bjuder Paolo på de bästa tipsen om hur du kommer igång och hur du lättast lägger pusslet med arbete, träning, barn och partner.

Visst kan du komma i form utan att helt lägga om ditt liv. Paolo Roberto visar att en kvart om dagen är allt du behöver för att komma i toppform. Paolo presenterar här mer än 50 effektiva övningar där du använder den egna kroppen som motstånd. Du kan därmed utföra dem var och när som helst. Här finns åtta kompletta ”kvartar” för alla nivåer så att du kan utmana dig själv och ständigt utvecklas oavsett hur tränad du är i dag.