Innehåller kosttillskott dopning?

Inför inspelningen efterlystes frågor till Jacob – läs några av dem på Instagram.

Denna, och många fler frågor, besvaras när det katalanska oraklet från Skåne – Jacob Gudiol – gästar BODY Radio!

Jacob föreläser på Fitnessfestivalen under PT-dagarna. I början av 2014 startar Lic. Eleiko Personal Trainer, den nya PT-utbildningen där Jacob är en av lärarna. Du som är intresserad får veta mer under informationskvällen i Halmstad den 29 november (se affisch nedan).

Hållpunkter i avsnitt 149 av BODY Radio:

  • 00:15:19 – Introduktion
  • 00:15:51 – Samtal
  • 01:18:07 – Eftersnack

Direktlänk till showen som MP3-fil (om du har ont om bandbredd/använder mobilnät finns här en MP3-fil med halva ”tyngden”). Spela upp avsnittet i webbläsaren genom att klicka på play-ikonen nedan. Andra alternativ för att lyssna på showen:

Du får en kvick översikt över alla våra tidigare avsnitt i denna länklista

Gymgrossisten.com – en av Europas största återförsäljare av kosttillskott och träningstillbehör!

AFPT:s målsättning: erbjuda marknadens mest kompletta utbildningar inom träning, hälsa och näringslära.

Jacob ”Guddi” Gudiol driver tillsammans med Nicklas Neuman den utmärkta bloggen Traningslara.se, besök och gilla Träningslära på Facebook. Jacob har även en personlig blogg på Tranastyrka.se där du kan få veta mer om hans egna syn på träning, kost och hälsa. Även Tranastyrka.se återfinns på Facebook.

Lyssna på Jacobs tidigare insatser i BODY Radio:

Avsnitt #25: LCHF, Body Pump och Myo-reps

I BODY Radios 25:e avsnitt får Andreas äntligen besök utav en landsman: Jacob Gudiol. Jacob, som är mannen bakom traningslara.se, delar ut duktigt med smisk till LCHF-rörelsen, och passar även på att ge sin syn på allt från barfotalöpning till bodypump. Missa inte heller vem Jacob – ivrigt påhejad av Alex – utser till branschens största idiot!

Avsnitt #70: Därför blir du tjock av att banta

Jacob Gudiol är tillbaka i magisterstolen och berättar den här gången om varför bantning är värdelöst, vad olympiska lyft och kettlebells egentligen är bra för, och om när han spelade mot Zlatan. Detta och mycket mer i ett skrattfyllt avsnitt av BODY Radio!

Avsnitt #102: Sveriges bästa träningsblogg!

Jacob Gudiol och Nicklas Neuman från traningslara.se (vinnare av Guldhjärtat för Årets hemsida/blogg) kommer förbi BODY Radio för ett långt samtal om allt från kolhydrater till PWO!

Avsnitt 128: Gudiol till attack!

Jacob Gudiol, BODY Radios egen mytkrossare, tittar förbi programmet för att snacka om allt från energiarmband till periodisering – och han håller inte igen!