Bonusavsnitt av BODY Radio: Gladiatorsmiskaren Linus Grudd

Linus var i höstas nära final i BODYs tävling om att bli omslagsmodell. Han deltar härnäst i långa Men’s Physique-klassen vid BODY Classic!

Linus Grudd skojar inte bara med gladiatorer på fritiden, nu ska han göra tävlingsdebut på BODY Classic också. Missa inte det nya avsnittet av BODY Radio!

Följ Linus i hans blogg, på instagram och youtube.

Linus bror Rasmus går också att följa i dennes blogg samt på instagram för de som känner för att klaga över att den egna träningen är besvärlig…

Hållpunkter i avsnitt 175:

  • 00:06:44 – Introduktion
  • 00:07:59 – Samtal
  • 00:41:17 – Eftersnack

Direktlänk till showen som MP3-fil (om du har ont om bandbredd/använder mobilnät finns här en MP3-fil med halva ”tyngden”). Spela upp avsnittet i webbläsaren genom att klicka på play-ikonen nedan. Andra alternativ för att lyssna på showen:

Du får en kvick översikt över tidigare avsnitt i denna länklista.

Svenskt Kosttillskott är en av Sveriges största återförsäljare av kosttillskott. Låt dig även inspireras och läs om träning, kost och kosttillskott i deras stora artikelnätverk.

Studiobilderna fotades av Lennarth Sundberg.

Linus intervjuades i förra veckans utgåva av Mitt i Haninge. Vid utmanaruttagningen hade han egentligen toppat formen för ett annat moment:

Han fick en inbjudan till uttagningen, och tillsammans med ett hundratal andra kandidater utsattes de för tuffa fysiska tester.

– Problemet var att jag hade laddat för något helt annat. Jag deltog i en tävling för att få vara på omslaget av magasinet BODY, och körde en diet. När jag kom till Gladiatorernas uttagning var jag utslagen och trött, och tvingades att köra på tom mage.

Utmanare förra veckan. Men’s Physique-debut nästa vecka. Linus är busy! Foto: TV4

Du ser Linus Grudd tävla på BODY Classic i Men’s Physique den 3 maj!