Från bilolycka till SM

Frågorna inkom via instagram.

Josefin Pettersson gästar BODY Radio och berättar om vägen tillbaka från en trafikolycka, och sin satsning mot SM i bodyfitness!

Josefin bloggar på body.se/josefin och återfinns även på instagram.

Hållpunkter i avsnitt 186:

  • 00:13:39 – Introduktion
  • 00:14:17 – Samtal
  • 01:17:57 – Eftersnack

Direktlänk till showen som MP3-fil (om du har ont om bandbredd/använder mobilnät finns här en MP3-fil med halva ”tyngden”). Spela upp avsnittet i webbläsaren genom att klicka på play-ikonen nedan. Andra alternativ för att lyssna på showen:

Du får en kvick översikt över tidigare avsnitt i denna länklista.

Svenskt Kosttillskott är en av Sveriges största återförsäljare av kosttillskott. Låt dig även inspireras och läs om träning, kost och kosttillskott i deras stora artikelnätverk.

Josefins första BODY Radio-intervju blev #139:

När BODYs nya bloggerska, Josefin Pettersson, gästar radion snackas det allt från fega killar till hur Josefin förvandlat sig från soffpotatis till fitnessdrottning. Ett späckat avsnitt som bjuder på många skratt!

Vårt första reportage om Jossan återfinns i BODY #338 och hade rubriken ”Josefin – en kommande stjärna”:

Som spön i backen dyker de upp. Unga, vackra och ambitiösa tjejer som vill tävla i Bodyfitness, och som gör det bra. En av de som gör det allra bäst är underbara Josefin Pettersson.

Du som är eller blir helårsprenumerant får dessutom fri tillgång till samtliga äldre e-tidningar i arkivet – utan extra kostnad!

Josefins första omslag kom på BODYs septemberutgåva 2012. Nästa gång är Jossan huvudperson!

Josefin satsar mot Bodyfitness-SM 2014, som avgörs i Västerås första helgen i oktober.