Nykorad CBB-mästare på besök

Bild från SM i Västerås 2014.
Foto: Andreaz Engström

Andreas Fotiadis utgör den fysiska urtypen inom klassisk kroppsbyggning med sina symmetriska linjer och fantastiska utstrålning – epitetet ”grekisk gud” är inte helt opassande! Lyssna till hur Andreas ser på träningen och livet däromkring i BODY Radio.

Hållpunkter i avsnitt 196:

  • 00:10:19 – Kennys fyra
  • 00:17:34 – Introduktion
  • 00:21:45 – Samtal
  • 01:09:44 – Eftersnack

Direktlänk till showen som MP3-fil (om du har ont om bandbredd/använder mobilnät finns här en MP3-fil med halva ”tyngden”). Spela upp avsnittet i webbläsaren genom att klicka på play-ikonen nedan. Andra alternativ för att lyssna på showen:

Du får en kvick översikt över tidigare avsnitt i denna länklista.

Svenskt Kosttillskott är en av Sveriges största återförsäljare av kosttillskott. Låt dig även inspireras och läs om träning, kost och kosttillskott i deras stora artikelnätverk.

I nästa BODY – ute i butik tisdag 21 oktober – får du läsa om hur du blir en vass träningspolare:

Nog kan styrketräning ses som en enmanssport. Men med rätt träningskompis går det att optimera träningen ytterligare. Hur detta går till har vi såklart tittat närmare på!

Du får i reportaget följa med i ett träningspass med Andreas Fotiadis och Reza Charlie och ta del av deras samt flera andra elittävlandes goda råd.

I BODY 320, mars 2011 återfinns ett reportage där vi möter Andreas och får veta mer om honom samt hans armträning:

Det finns en del byggare vars kroppar påminner om grekiska statyer, men få har tagit det så långt som Andreas Fotiadis. Vi har träffat mannen som gav skägget ett ansikte inom svensk byggning!

Du som är eller blir helårsprenumerant får fri tillgång till samtliga äldre e-tidningar i arkivet – utan extra kostnad!

Omslaget som lockade Kenny till SM: Andreas Fotiadis på BODY 303, oktober 2009!