Mångsysslaren Martin Gilck

BODY Radio möter mångsysslaren Martin Gilck som berättar om alla sina projekt inom fitnessbranschen. Och missa inte Linneas-jullista och Kennys fyra! GOD STARK JUL!

Följ Martin framfart på @mgilck. Hållpunkter i avsnitt 231:

  • 00:00:10 – Värdarnas julplaner
  • 00:04:55 – Kennys fyra
  • 00:11:36 – Linneas lista
  • 00:15:17 – Samtal
  • 00:55:17 – Eftersnack

Inspiration och kosttillskott för smart träning. Svenskt Kosttillskott har produkterna som fungerar.

Du kan spela upp avsnittet i webbläsaren genom att klicka på play-ikonen ovan.

Direktlänk till showen som MP3-fil (om du har ont om bandbredd/använder mobilnät finns här en MP3-fil med halva ”tyngden”).

Andra alternativ för att lyssna på showen:

Du får en kvick översikt över tidigare avsnitt i denna länklista.

BODYs Gym Spotting: Wenngarn Sportcenter, Sigtuna

Sigtuna, med anor från vikingatiden, hyser än i dag rum för vår tids vikingar – styrkemän och kraftkvinnor! Här ligger nämligen Wenngarn Sportcenter, vilket planerats och byggts upp av delägaren Martin Gilck, med hjälp av bland andra kollegan Jennifer Johansson.

SK: Träningsprofilen Martin Gilck ger sina bästa tips

Martin Gilck är inte bara hårt dedikerad till sin egen träning, han jobbar dessutom som coach för flera framgångsrika träningsprofiler inom fitnessvärlden. Han vet vad som krävs för att bygga stor muskelmassa och strävar efter maximal hypotrofi! Här ger han dig sina bästa tips för att bygga volym.

SK: Team Svenskt Kosttillskott

Utefter en slingrig landsväg i Sigtuna ligger Wenngarn med hotell, konferens och sportcenter. Det blev också platsen för Svenskt Kosttillskotts första teamträff, som med träning, samtal och träningstips blev en dag av inspiration och teambuilding. Team Svenskt Kosttillskott består av ett energiskt gäng med atleter från Sveriges alla hörn, med träningsprofilen Martin Gilck i spetsen.

Svenskt Kosttillskotts tävlingsteam möttes för första gången på Wenngarn Center.