Särtryck ur BODY Magazine

Sedan starten 1981 har BODY inspirerat tiotusentals människor till träning och till sund kosthållning. Därigenom har tidningen på många sätt bidragit till att utveckla tränings- och gymkulturen i Sverige. Tidningen riktar sig till de med ett utvecklat träningsintresse, och till de som betraktar sin träning som en prioriterad livsstil.

Proteinbarstest BODY 313, PDF, 2 MB (högerklicka och välj spara som för att ladda hem dokumentet).

47 proteinbars testade! Stor smaktest!

Ett enkelt sätt att alltid ha en proteinrik måltid nära är genom fenomenet proteinbars. För att ge dig en snitslad bana till de sanna godbitarna testade vi smaken på större delen av det svenska utbudet, där allt från kemiska katastrofer till snarlika Maraboukopior återfanns.

Proteintest BODY 324, PDF, 10 MB (högerklicka och välj spara som för att ladda hem dokumentet).

Unik smaktest! 86 proteinpulver testade!

I det nästintill oändliga utbud av proteinpulver som idag florerar på marknaden är det ingen enkel match att skilja äpplen från päron och hitta en given smakfavorit. Så för att underlätta ditt sökande och bespara dig onödiga felköp har vi smaktestat 86 av marknadens idag mest populära proteinpulver.

För att göra ditt val ännu lite enklare får du, utöver den faktiska smaksättningen samt testpanelens utlåtande om smakupplevelsen, information om proteintyp, näringsinnehåll och pris per kilo pulver.