Sist men inte minst..eller?

Hej på er allesammans!

Jag är då sist med att starta upp min blogg här på body av deltagarna i Talangjakten 2013 och visst är jag nog tusan minst också (av grabbarna i vilket fall..).

Jag fyllde 21 i år och har nu arbetat som personlig tränare på heltid i snart två år. Jag är från början ifrån Haninge utanför Stockholm men har nyligen flyttat till ett litet hus strax utanför Tumba där jag jobbar på Flex Sports Club.

Som ung var det lagsporter gällde och innebandyn hängde nog med från sex års ålder tills jag var runt 15. Jag hade då hittat in i gymmet och kände att det var där jag trivdes som allra bäst! Att arbeta på gym blev ett naturligt steg för mig och sedan dess har det rullat på tills det att jag plötsligt fick ett mail från självaste Alex Danielsson som skrev att jag kommit med i Talangjakten. Se på tusan! Det var för mig en fantastisk överraskning då jag skickade min ansökan i princip sista anmälningsdagen med mycket små förhoppningar om att faktiskt komma med! Dessutom direktvald av det eminenta team som håller i kalaset! Jag tackar ödmjukast för detta och ser verkligen fram emot kommande månader!

Faktum är att jag sedan jag började träna på gym alltid haft ett stort intresse för bodybuilding och jag har farit runt till en himla massa städer runtom i landet för att titta på de som stått på scen. Att tävla själv däremot har alltid känts väldigt långt borta och är väl något jag inte riktigt funderat på förrän i slutet på förra året då jag insåg att det ju är den perfekta målsättningen för att ha något konkret att jobba för i gymmet!

Nu då till varför jag tyvärr är lite sen med att starta upp mitt bloggande vilket ni ska veta är något jag verkligen aldrig sysslat med förut (ha överseende). Jag var uppe på Tammerpokalen nu i lördags och provade mina vingar inför Luciapokalen och nu har jag verkligen fått blodad tand för det här med tävling! Det var himla roligt och en riktigt skön känsla kring att tävla fick jag med mig från vackra Sundsvall denna helg vilket för mig var det allra viktigaste. Att jag sedan hamnade på en mycket smickrande fjärdeplats är bara ett plus i kanten! Det skiljde heller inte många poäng i täten och var det någon som drog det kortaste strået denna dag så var det jag. Menmen, jag hade en fantastisk helg och ni kan vänta er mer om detta här i bloggen inom en snar framtid!

Bildexplosion utlovas!!
(Nedan får ni ett smakprov på en tom jäkel efter scenen…)

/Adam

IMG_4465.JPG