Bildbomb & begreppet "shitload" till sin gräns…

Då var det dags för en liten update från mig och tänkte passa på att försöka komma ikapp lite här med att beskriva min lite annorlunda uppladdning inför tävlingen senast innan jag glömmer! Enjoy…

Under hela torsdagen innan tävlingen grundade jag med nästan uteslutande ris varannan timme. Flickvännen Caroline och jag började sedan vår kulinariska resa mot Sundsvall och Tammerpokalen tidigt fredag morgon! Den självklara uppstarten på en dags skräpmatsätande blev frukost på McDonalds kl 6.

IMG_4104 förminskad.jpg

Detta avnjöts och även om vi skulle ”dela” för att båda skulle hålla igen så föll jag såklart dit och stoppade i mig merparten…

Mätt men tydligen inte nöjd där utan som jag planerat på förhand skulle jag också till ett café som ligger intill gymmet vi vanligtvis tränar på (frugan skulle få köra ett pass innan vi drog vidare). Gymmet, Flex Sports Club Rönninge, är verkligen något utöver det vanliga med en härlig stämning och grym personal! De har också kanske den absolut bästa maskinuppsättningen, vilken du nog knappt finner någon annanstans i vårt avlånga land. Hur som helst så lockade inget av detta denna dag och jag gick istället in på Kaffestugan som ligger några meter bort för att inhandla alla godsaker jag kunde tänka mig att äta på en gång (som en liten efterrätt efter McDonalds var min tanke). Dum idé i efterhand för redan här blev det för mycket och lätt illamående var ett faktum…men gott var det!!

IMG_0908 förminskad.jpg

Ja, jag åt nästan upp allt men höll igen på grädden…

När tjejen var färdig med träningen så hade väl jag i princip käkat upp så då åkte vi, via diverse matbutiker, till Globen för att göra ett sista stopp på Ben & Jerry's baren innan vi satte kurs mot Sundsvall. Ben & Jerry's glass är utan tvekan bland det bästa jag vet och det här var gott, jäkligt gott! Då kan jag också tillägga att jag var proppmätt redan innan från min tvådelade frukost…

IMG_0914 förminskad.jpg

Beställning ett…
IMG_4109 förminskad.jpg

och två av tre

Därefter körde vi raka vägen, non-stop, till Sundsvall. Inga pisspauser då jag ströp vätskan redan kl 12 på torsdagen…Glass i stora lass blir därför en riktig räddare i nöden! Väl framme blev det dock inte bara glass utan två pizzor, två quesedillas, två vitlöksbröd med cheddarost, två american pancakes, en bit cheesecake, en donut och tre glassar. Även här drog jag det kortaste, eller längsta om man så vill, strået och fick proppa i mig det mesta.

IMG_0924 förminskad.jpg

En av beställningarna 🙂
IMG_4218 förminskad.jpg

Väl tillbaka på hotellet efter vår lilla "ätarturné" var trycket bra…

Senare på kvällen efter invägning hamnade vi på McDonalds och fick således avsluta dagen där vi började den. Denna gång framförallt för att Christian Andersson, som precis lyckats väga in skulle få sig en burgare vilket blev många fler… Oavsett tog han andraplatsen i mellanklassen på tävlingen dagen efter så burgarna gjorde vad dom skulle, grymt och grattis grabben! För min egen del var det nu riktigt svårt att få i sig någonting så det blev en glass för att sedan fortsätta till en glassbar där jag tog tre till. Konstigt nog… blev det svårt att sova med både vätskebrist och en mindre glad mage så när jag ändå var vaken tryckte jag i mig en påse gelégodis vid kl 3 (för att svalka mig lite).

Under denna dag (fredagen) höll jag självfallet koll på att formen tajtade till sig eftersom och gjorde en avstämning innan varje gång jag började stoppa i mig något nytt. Vissa riktlinjer höll jag också i matintagen men dessa var mycket få! Det funkade i alla fall verkligen kanon men oavsett tog jag det lite lugnare på lördagen för att stilla magen inför tävlingen samt kunna hålla denna inne på scen haha. Det blev mindre intag av riskakor, choklad och någon skvätt honung innan scenen.

Slutsatsen får ändå bli att formen blev suverän med denna laddning och jag kom definitivt in i mitt livs form!

IMG_4452 förminskad.jpg

Kvartsvarv höger
IMG_4480 förminskad.jpg

Dubbel biceps bakifrån

Over and out!

/Adam