"Skogspromenaderna" fortsätter…

Liksom i helgen vart det idag inte någon promenad på Skogskyrkogården utan i skogen, närmare bestämt "Urskogsstigen" i nationalparken Tyresta. Denna urskogsstig har jag fått gå med både dagis, skola och morföräldrar och idag var det dags igen, denna gång med min älskling! Jag har länge lovat att ta med henne dit och visst blev det mysigt. Vi höll ett lågt tempo och inte var det fråga om någon tidtagning! Att promenera blev så förstört för mig under dieten inför sommarens bravader då jag under en längre period gick ca 90 min per dag, varje dag! Om jag nu vill använda promenader som ett vapen för att snabba på formtoppningen är jag inte ännu riktigt på det klara med men ett par sköna höstpromenader har det nu blivit som jag varken varit tvungen till eller känt minsta ångest inför. Kan hända att det blir ett par till, får se vad coach Fredrik har att säga om saken.

Nu när det ändå är så fint ute med alla hösttecken kan man ju lika gärna passa på att komma ut lite i friska luften och visst förbränner man troligen samma energi även om man inte vet exakt hur fort eller hur länge man knallar! (Oftast har man ju ett hum om själva tiden i alla fall…)

Efter dagens tur i Urskogsstigen kollade vi in "nationalparksmuséet" som finns i Tyresta by och såg där en film om den jättebrand som ägde rum i parken för 14 år sedan. Mycket intressant då det var en händelse jag minns väl från när jag var liten.

Igår blev det för övrigt ännu en sväng inne på Skogskyrkogården och i lördags en längre tur i Tyresta By med lillebror och kusinen. Annars är det styrketräning, enligt det schema jag beskrivit, som bedrivs dagligen (se tidigare inlägg). Idag blev det ett riktigt skönt ryggpass på Flex Sports Club i Hagsätra, riktigt kanongym där jag också började min karriär som tränare.

Både träning och jobb rullar bra och tycker mig ha relativt mycket energi under dagarna! 🙂

Nu dags för några oerhört duktiga och trevliga kunder på gymmet i Tumba där jag numera är stationerad!

/Adam