Formbild & formkoll

I måndags tog jag mig som sagt till Västerås för formkoll hos coach Fredrik. Hängde där gjorde även vår käre Jim Ivars, kul att träffa honom! En jäkla form levererar denna man varenda gång man ser honom!! Men kanske spelar vi nu i samma liga när det kommer till hårdhet i alla fall 🙂

Mätningen gick över förväntan och formen känns ganska bra faktiskt. Dom otroliga "hudmåtten" som Mattias Martikainen redovisade i sin blogg inför SM, som jag tidigare trodde var helt omöjliga att nå, var nu nådda. Min personliga målsättning från starten på min diet 4 augusti var att (enligt den enda mätning jag nu utsätter mig för) halvera min fettvikt och fettprocent vilket precis också blev fallet denna måndag. Utlovade formbilder tagna söndag kväll nedan:

image.jpg

Triceps
image.jpg

Dubbel biceps bak

De fina resultaten var inte det bästa med att svänga över till Västerås och Ironsport utan Fredrik var dessutom kanonschysst och fixade direkt mina upplägg för sista veckan. Nu känns allt glasklart och verkar ske enligt plan! Mycket bra coach, en eloge till Fredrik för det han gör! Tömningen sista veckan blir mycket intressant och jag har bestämt att göra mitt bästa för att kunna jobba hela vägen fram till tävling och på så sätt ej missgynna mina egna klienter.

För övrigt fick jag samma dag hem en laddning med kläder och kosttillskott från Better Bodies respektive Ultimate Nutrition. Stort tack till sponsorn Swedish Fitness, känns oerhört lyxigt att ha fått möjlighet till detta. Tackar ödmjukast!

/Adam