Summering, tacktal och bilder

Då var en fantastisk helg över! Placeringsmässigt inte alltför bra med en sjundeplats men är oerhört nöjd med formen och min prestation på scen. Efter att ha sett bilder så får jag nog säga att jag troligen var bland de bästa på just de punkterna, dvs hårdhet och posering. En VISS avsaknad av muskelmassa för min längd brukar jag med glimten i ögat skylla på att jag gått i tävlingsform varje sommar sedan jag var 15 år. Vad gör man inte för att glänsa på stranden som man besöker vid ett till tre tillfällen per år…

Skämt åsido så är det bara att gratulera finalfältet som såg ruskigt bra ut och verkade vara riktigt bra killar allihop! Jäkligt kul att umgås med alla backstage där det var en riktigt bra och avslappnad stämning sinsemellan.

Jag ser fram emot fler tävlingar även om det kommer ta lång tid att fylla ut denna relativt långa kropp. Frågan är om det är ok att tävla bara för att det är himla kul även om man inte riktigt är där än. Jag brukar själv, med glimten i ögat, beskriva min egen fysik med att allt är dåligt förutom symmetrin och oftast sitter ju formen så om man får till poseringen borde man ju inte behöva skämmas i alla fall 😉

Förutom allt runtom vid själva tävlingstillfället som jargongen och gemenskapen backstage, det man genomgår under tömning/laddning, ja allt som gör sporten lite speciell så är det också perfekt att ha en tävling som målsättning i sin träning och kosthållning.

Att slutligen sedan ta steget att ställa sig på scen inför en publik och få chansen att visa upp det man åstadkommit, även om man glänser med ett stort HITTILLS, tror jag är guld värt för många!

Det har det i alla fall varit för mig och jag vill verkligen tacka alla som varit med och stöttat mig det senaste halvåret (många även långt innan det).

Familj, vänner, klienter och nu särskilt 2013 års upplaga av Talangjakten by Body som verkligen har varit min drivkraft under denna period. Oerhört motiverande att vara med i detta gäng och få denna chans! Hade det inte varit för er så hade jag troligen inte ställt upp och inte heller fått blodad tand för att ställa mig på scen fler gånger framöver! Det har också varit häftigt att få känna på hur det är att vara sponsrad och ansiktet utåt för själva projektet Talangjakten 2013 med sponsorer. Kanske har man fått en fot in i branschen (nej, jag har inte glömt sen avsaknade muskelmassan) eller någon mer vet nog åtminstone vem jag är. Jag har i alla fall träffat och lärt känna massor av människor på denna resa dom jag inte gjort annars, vilket jag är himla tacksam för!

Stort tack Alex Danielsson och Body samt huvudsponsor Swedish Fitness

En kanske ännu större del på denna resa har jag fått från huvudcoach Fredrik Carlsson. Även om jag nu lyckades tömma ned mig till att väga in under 70 kg så var normalvikten innan tömningsveckan hela 75 kg i jämförelse med 71 kg innan tävlingarna i somras. Kanske höll jag mer vatten nu men man får i alla fall se det som en indikator på att något ökat 😉

Troligen var också formen snäppet vassare vilket ju också styrker ovanstående faktum. Jag slänger med ett par bilder från tävlingen så får ni se själva.

Håll tillgodo 😉

image.jpg

Nya specialposen
image.jpg

Latsspread
image.jpg

God jul 🙂

Slutligen vill jag rikta mitt absolut största tack till mitt hjärta Caroline!!!

Hon är verkligen den enda person som alltid är med mig och vet vad som sker även bakom kulisserna. Jag brukar säga att hon är den enda som vet hela sanningen i fråga om kosthållning till exempel. Visst fasen har jag fuskat med käket några gånger under denna satsning och det är det bara hon och jag som vet.

Fuskar hon så fuskar jag och vice versa så det är bara att köra med utpressning i värsta fall 😀 Himla skönt att hitta någon annan än sig själv i kylskåpet på nätterna då och då..!

Tack älskling! Du är allt för mig, ingenting är speciellt utan dig.