Gymträning & Skyttetävling.

Onsdag: Bröst & Triceps

Torsdag: Hamstrings

Fredag (Idag) Delts och Triceps

Sen har även lite vader och mage kompletterats med, 3-4 tillfällen stycket denna veckan.

Summerande tycker jag träningen går riktigt bra, enda och dock stora minuset är knät som gör ont.
Bara kört lite benspark för framsida lår denna vecka, nästa vecka är tanken att jag skall börja med baksida lår, sen värma extra i benspark för att sedan kika på om värmen gör att det fungerar bättre att köra framsida.

Fick lite extra energi från GO HARD 2.0 idag, ville inte fylla magen med för mkt vätska innan passet så tre såna kapslar gjorde tricket.

Igår kväll var det även skyttetävling, snabbskytte vilket betyder att tavlan visar i tre sekunder per skott man skjuter. På den tiden skall man alltså höja vapnet sikta och avlossa, lite tidspress mao.
Tyckte det gick högst mediokert till en början, först på sista serien av sex kändes det som jag började få kläm på det hela.
Några slarvskott hade sluppit iväg i tidigare serier och med siktet inställt för precisionsskytte så fick jag rikta lågt i tavlan vilket kanske inte var det mest fördelaktiga.

Så när övriga gick in i klubbstugan för sammanställning av tävlingen och upprop av resultat bytte jag och en annan kille till precisionstavlor på banan och ställde oss och tragglade lite serier sånt.
Precis när jag skulle gå var en av killarna på väg bort till fältbanan och frågade om jag ville med och kika/panga lite.
Varför inte?

Så hakade på bort, fick lite genomgång på hur IPSC går till i stora drag och vi sköt på fallande stålmål med hans CZ.
Väldigt kul, det är nog vad jag tänkt mig senare, dvs gå kurs i IPSC.
Man kan säga att det är lite mer praktiskt skytte, skytte sittande, stående , liggande, i rörelse, på olika sorters mål osv.
Till det tillkommer tidspress och hölsterdrag…

4.jpg

Onsdagsträning
1.jpg

Idag, delts.
2.jpg

Idag…
5.jpg

Innan träning.
3.jpg

Lyckades hålla ihop en av precisionsserierna ganska snyggt kan jag tycka…
4.jpg

Skojskytte med CZ75B, tjeckisk 9a.