Varför tävlar jag?

Hello!

Ja, varför väljer jag att tävla egentligen?
Varför väljer jag att stå på en scen spraytanad i bikini och posera framför publik och domare? Varför väljer jag att fortsätta när jag är energilös, trött och hungrig?

Personlig utveckling
Detta är den största faktorn till varför jag tävlar. Den mentala delen på mig växer och utvecklas enormt under en tävlingsdiet. Jag prövas på så många olika fronter och det är upp till mig att ta mig igenom situationer som känns jobbiga och driva mig framåt. Det är bara jag som kan göra jobbet, och det ger den otroligt häftiga känslan sen när jag väl klarat mitt mål. Ögonblicket när jag står där på scenen skapar stora minnen jag aldrig kommer glömma. Min självkänsla och mitt självförtroende förstärks och det hjälper mig även på andra fronter i livet. Kort sagt, när jag nått mitt mål mår jag så bra, jag är så stolt över mig själv och ingen kan ta det ifrån mig!

För att det är så kul
Ja, de är det faktiskt. Det är mycket fler dagar som jag har mer energi och är superglad jämfört med dagar jag känner mig låg. Kroppen samarbetar, jag äter nyttigt, är noga med att jag får mina timmars sömn. Detta gör att jag mår bra av det och tycker det är kul. Det är jättekul att se hur min kropp förändras till den målbilden jag har i huvudet, och ibland chockar även min kropp mig att visa fler och fler detaljer som jag inte var beredd på.

Uppskattar mat
Under diet och efter tävling uppskattar jag maten så otrolig mycket. När jag har haft fria mål så har det känns som julafton och smaklökarna är superglada! När jag tex äter min gröt efter morgoncardio sitter jag verkligen och njuter, det gör så att jag uppskattar vardagen mer.

Skärmavbild 2018-03-22 kl. 01.45.37.png

Sen att jag tycker det är kul att stå i bikini och posera framför publik och domare är därför att det är då jag visar upp vad jag jobbar så hårt för. Jag vill kalla det för min typ av konst. Hur jag skulpterat min kropp och framställt resultatet med hjälp av mina verktyg – min starka vilja, disciplin och kropp.

Kram Lisa