New week new possibilities!

Måndag och en ny spännande vecka framför oss.

Sitter i skrivandes stund på cykeln efter att ha mosat igenom ett bröstpass. Det är en vanlig syn för dom som anländer till gymmet. En del tror nog att det enda jag gör är att cykla. Finns dom som hinner komma och gå innan jag kliver av sadeln.
Men nej då, det slipas och skulpteras bland vikter och maskiner också.
Känns iaf väldigt skönt att jag fått in en rutin med cardion efter styrkepassen. Ser det inte längre som en plåga att göra det utan mer som en ”mysig” avslutning på passet.
Jag inleder ofta med 20 min intervall på crosstrainern och avslutar med 30-60 min på cykeln.

Hur går dieten då?
Jag tycker dieten rullar på bra nu när kroppen fattat vad jag är ute efter. Jag drog igång i början av december och första månaden var bara en plåga mentalt. Är ofta så för mig att det går fruktansvärt segt i början av en diet och det märks knappt nånting på vågen. Känns som att kroppen envist försöker hålla fast i allt den har tills jag till slut vinner dragkampen.
Här är det svårt att motivera sig och hålla huvudet kallt och följa planen. Men tycker att jag lyckats hantera mina tankar lite bättre denna gång.
Hade en vecka där i slutet av december som jag nästan helt hade bestämt mig för att inte tävla. Då tog jag en paus från allt vad diettänk hette och åt på rejält och tog omtag. Det hjälpte och sedan dess har jag krigat på utan större dippar. Insett att den mentala biten är minst lika viktigt att träna som den fysiska biten.

Mina dagar på diet ser väldigt lika ut rutinmässigt med jobb..träning..kost och sömn. Tänkte ge exempel på hur en typisk dietdag ser ut för mig lite senare i veckan.

Nu ska jag trampa vidare i 30 min..sen hem och ladda för nattjobb.

See ya soon!

Kram A

annas_2a_inlagg