Den fula ankungen

Ja precis som rubriken lyder, så känner jag mig just nu.

Ena dagen tycker jag att jag är tjock.. Nästa dag tycker jag att jag är jätteliten och ser inte en enda muskel.. En annan dag är det ansiktet som ser trött och slitet ut.. Hakar upp mig på mycket.

Förberedelserna mot svanen har iaf dragit igång lite smått.

Förra veckan plockades mina gamla extensions ur håret. Kan lova att jag känner mig som en halv människa utan långt hår. Mitt egna hår är inte direkt något rapunzelhår att skryta med.

Idag fixades utväxten och nästa vecka ska ny hårförlängning sättas i.
Har även en tid för nagelförlängning inbokad nästa vecka. Det är något jag bara gör inför tävlingar eftersom det är väldigt opraktiskt när jag jobbar i fabrik och skruvar med maskiner.

Huden har jag börjat förbereda lite lätt inför spraytanningen genom att skrubba bort gamla hudceller. Det gör man för att få en jämn och fin färg.
Själva färgläggningen överlåter jag ansvaret till trevliga teamet på On Site Tan. Dom fixar allt ifrån första färglagret dagen innan tävlingsdagen, andra färglagret på dagen D, korrigerar fläckar och smörjer glaze precis innan scenen. Proffsigt rakt igenom!

Tävlingsmakeup och hårstyling har jag anlitat en duktig tjej som hjälpt mig ett par gånger tidigare med gott resultat. Känns skönt och tryggt att inte behöva tänka på sånt själv på tävlingsdagen. Kan tillägga att jag är rätt så usel på det där med styling så det är tur det finns räddare i nöden.

Bikini har jag inte helt bestämt mig för vilken jag ska ha denna gången. Har en ny som det lutar åt. Färg avslöjas senare. Den som väntar på något gott! 😉

Det var lite om mina förberedelser. Förhoppningsvis ska den fula ankungen förvandlas till en svan den 21/4.

See ya soon!

Kram A

FB_IMG_1523032954984.jpg

Teamet i båset där bakom kan sin sak!
20180406_195408.jpg

Blir troligtvis denna bikini