Helgens Malmöbesök

Goood morning!

Hemkommen igårkväll efter en för mig mindre trevlig tågupplevelse – med alla tävlingar har en fobi för sjuka människor uppkommit och det kändes som var och varannan människa snöt sig, hostade, harklade och bara var allmänt krassliga – där satt jag med min handdecinficering och sjal runt halsen (och halva huvudet), matlådor så bra skyddat det gick- och försökte undvika folks alla sjukdomar och baciller. Kan tyckas överdrivet men det går SÅ snabbt att bli sjuk och så kan hela veckan och formen sabbas inför tävling! Och har man haft målet inställt och jobbat så hårt mot något så länge t – då gör man allt för att eliminera eventuella ”problem” som kan uppstå längs med vägen! Och just ja – såklart blev jag ju placerad PRECIS vid toaletten vilket var det mest ofräscha av allt – köer & lukter – inte en chans att jag äter här så fick snällt knata iväg till någon annan plats vid mina små mattider! Så tågresan får en 2/5 ( 2 ENDAST för eluttag och wifi och att det för en gångs skull inte var freezing cold i vagnen!)

Nog om det, jag är egentligen inte en klagosjäl 🙂
Min lilla miniweekend i Malmö får mig som alltid att känna mig lite extra glad och de blir alltid lika underbara – dels för att det är som att komma ”hem” om det så är hem till mamma, min familj & vänner eller till AA Elit gym. Det är här jag hade mitt liv innan jag flyttade till Malmö och jag trivdes som fisken i vattnet, så det är klart att det är skönt att ha möjligheten att så smidigt komma tillbaka egentligen när jag vill!

Har träffat vänner och familj, spenderat väldigt mycket tid på gymmet för ja – det är som mitt andrahem 🙂 Haft en massa energi och fått till massa bra pass – verkligen Sveriges mest kompletta gym – första gången jag steg in blev jag som ett barn på julafton – gudars- de hade ju allt!! Vad skulle man köra för muskelgrupp?? Helkropps kanske ? 😛 Gillar atmosfären också, hög peppande musik och lite mer hardcore känsla än exempelvis SATS som jämfört med AA känns lite mer för den fancy/Stekaren! Nej på AA tränar byggare-sida vid sida, svettas och flåsar och tar i som att det vore domedagens sista träningspass – Ja hela denna atmosfär passar mig utmärkt! Dessutom är stämningen på topp och ”alla känner alla” – Elit-familjen!

Sen tror jag att jag spenderade i princip halva dagen av fredagen i Ahmads butik AA Elit Fitness Store – som min coach diskuterade vi min Peak Week inför tävlingen och förberedde, jag fyllde på med mina kosttillskott från Elit Nutrition och fick även med mig deras nyaste produkt på marknaden – BCAA med smak av vattenmelon som jag verkligen kan rekommendera! Resterande timmar (!) var bara gott snack med Ahmad- brödrarna och teammates och andra besökare som tittade förbi. Himla trevligt häng!

Ett besök hos vännen Böddi på hans salong Headorama var ju givet för en uppfräschning inför VM – lite orange nyanser från spraytanningen på SM och som alltid gör han det s bra med sitt sinne och teknik för färgning – han tänker alltid på ljuset på scenen också och lägger därför en lite mörkare kallare men ändå blond nyans i hårbotten så att det inte ska se vitt ut på scen, följt av en uppfräschning av en fin kall blond nyans i resterande, veeery pleased 🙂 !!

Hade även poseringstimmar inplanerade med 4 stycken tjejer som håller på att förbereda sig inför sina tävlingar – det är alltid kul att få hjälpa till och tipsa på den biten och se hur små förändringar kan göra så mycket i ens posering. Kvällarna spenderades hos min mamma I trelleborg – nervarvning, mys med den bästa <3 !

Söndag förmiddag och nu drar mina förberedelser igång – tänkte göra ett inlägg hur jag förbereder mig inför kommande tävling! Massa fix och trix 🙂 storkok och så träning på det, en vanlig söndag med andra ord 🙂

Lev väl

Puss
A

IMG_20140926_083257.jpg

Formen i helgen – känner mig lugn, nöjd och absolut i fas – hoppas det flyter på lika bra sista veckan, då är jag redo för scenen utan tvekan! 🙂
20140927_181053-BlendCollage.jpg

Poseringsträning med en klient i poseringsrummet på AA Elit & kvalitetstid & slutresultatet hos Böddi! Har kört lite safecard över sommarn men nästa gång tänkte vi slå på stort med en förändring;) kanske.. om jag vågar:)
IMG_20140926_185420.jpg

Några av mina favoritbrödrar på plats, doing business!
Träffade även på min teammate, goa Lina från AA Elit Team och Jannie och jag möttes upp för poseringsträning!
IMG_20140926_091528.jpg

på Headorama med Böddi
IMG_20140927_150820.jpg

Lunch efter ett benpass – sedvanliga Kyckling och ris (med bulgur denna gång) och massa kanel – yum yum !
IMG_20140925_191535.jpg

Riskakor & min nya smarriga BCAA från Elit Nutrition 🙂
Här med rabi- min homie och teammate från Better Bodies, efter ett vi kört axlar och rygg!

PSST- ni har väl inte missat – 25% på favorittightsen på bilden månaden ut så passa på sista dagarna nu! 🙂 www.betterbodies.se