Det här med att "vara nu"-

”Morgonstund har guld i mun”..

Ja nog har jag fått mycket uträttat idag på förmiddagen- agerat lite housewife och städat, lagat mat, handlat, sökt en hög med jobb och även jobbat med andra diverse jobb hemifrån! För att sparka igång mig själv tog jag en promenad ner till sjön, lite Tyngre Podcast i öronen. Även om jag inte är på diet tycker jag dessa kravlösa promenader om dagarna är väldigt sköna, de får mig att piggna till, rensa tankarna, varva ner och bara få lite kvalitetstid för mig själv om jag så vandrar omkring i mina tankar, med musik eller med poddar. Försöker vara lite ”Här och nu”-mindfulness- och insupa naturen omkring mig, inte vara i framtida projekt eller fundera över gammalt utan bara ja – njuta av nuet och ladda batterierna! Verkligen en utmaning för mig som alltid är 1,2, 3 steg före i tankarna – ”det ska jag göra, planera si och planera så”, eller så analyserar jag saker jag har varit med om. Men nu försöker jag bara stänga av och ”va”. Men övning ger kanske färdighet ? 🙂 Tror iaf det behövs då och då och bara stänga av och vara – dagens samhälle är så uppe i varv – stressigt, man ska vara ständigt tillgänglig, flexibel osv.. viktigt att hitta stunder med ”jag-tid” där man som sagt bara ”är”.

10726526_10152808310317387_475217853_n.jpg

Har helt fantastisk natur omkring där jag bor, massa promenad och motionsspår värt att utnyttjas 🙂 Många cardiorundor på diet har det traskats, men det är lika skönt ändå med dessa ej obligatoriska promenixerna för kropp och knopp 🙂
10736227_10152808310287387_1282918954_n.jpg

Dagens frulle- lite "plockbord" som jag gillar 🙂 – Ett kokosmjölsknäcke med äggvita och kaviar lätt på, Min proteinchaigröt på havre och Elit Nutritions whey isolat samt kryddor toppat med hackade nötter och en skål hackade äppelbitar med lite sötningsströ och kanel!