Ny kalufs & morgonrockshäng-underskattat egenlyx!

Att gå till frisören är något av det bästa jag vet men har inte alltid varit – förr var det alltid kopplat till ångest och oro för jag har aldrig hittat Den frisören som mött mina förväntningar eller önskningar och har det inte blivit fel färg så klipper de fel.
Idag är det verkligen egenlyx och själavård- slappnar av så fort jag kommer in på Headorama i Malmö och har total tillit till Böddi som vet hur mitt hår bäst ska tas och vad jag trivs med! Och bara njuter av att bli omhändertagen och uppfräschad i kalufsen. Nu har vi kört långt blont svall ett tag och jag var sugen på en liten förändring – resultatet blev en omvänd ombre och jag är riktigt nöjd – ska bli kul att ”leva i” ett tag 😉 Vi färgade tom några rosa slingor i clips som jag kan leka med ! Fun fun 🙂

För i övrigt har jag förutom att ha varit ute på lite promenix med min mamma, levt i morgonrock hela dagen och bara myst omkring och gjort ingenting – för första gången på väldigt länge – och det känns som min hjärna och kropp har börjat slappna av och uppskatta sådana saker istället för att bli stressad av att man ”alltid har en miljon saker att göra”. Men idag finns ingenting jag inye kan göra imorgon .. 😉 underbart skönt !

20141025_093712-BlendCollage.jpg

Thanks Böddi – a great friend and the best hairdresser for my hair! Happy with the result!
20141026_143204.jpg