Fantastiskt "Choco Mocha Fudge Tarts" recept i BODY!

God Fredag!

Ni har väl inte missat att jag delar med mig av ett av mina ”favourites of all time” – recept i senaste numret av BODY ?!

Helt underbara ”tarts” med en smak av choklad & kaffe, innehållandes nötter och kokos bland annat i en smältande fudge-konsistens på tungan som bara gifter sig med det mjuka kletiga ”skalet” (eller krispiga om man väljer att grädda först). Ah bara helt fantastisk! Så kika på det och bjud din darling, en vän eller familjen på dessa – ingen lär bli besviken 🙂 Helgens tips!

Så köp tidningen för recept om du inte redan har den 🙂 Nedan följer lite bilder på bakningen

Önskar er en fin fredag!

P&K
A

IMG_7608.JPG
IMG_6134.JPG

Några av ingredienserna! Tartsen är nästan "raw food" (undantag proteinet) och om man väljer "no-bake" ! Kolhydrater och fett kommer från goda källor!
IMG_6136.JPG

Skalen tillbereds..
IMG_6139.JPG

..och portioneras (skärs) upp
IMG_6140.JPG

trycks ut i formar! Det ska vara minimuffins- form även om jag körde stora ovan. Min favorit är ogräddade med fudgefyllning – man kan däremot också grädda i ugn – så får man ett mer krispigt skal som paj!
IMG_6145.JPG

Fudgen mixas- jag använder alltid Elit Nutritions proteinpulver när jag bakar. Det är bra kvalitet som funkar för bakning och SMAKEN är fantasiskt bra vilket är viktigt om man ska laga mat på det.
IMG_6149.JPG

Fyller sedan skalen med fudgen och toppar med krossade kaffebönor
IMG_7731.JPG

Såhär vackra blir Tartsen 🙂

Ljuvlig spis!