Händer så mycket men hinner inte berätta….

Allt är bra, vi har haft en underbart slapp, skön, julhelg. Inget stress under själva julen, gött!!

På julafton tog vi premiärtur i hundarnas fina skor 🙂 jösses, höll på att spricka av garv men lyckdes hålla mig. Och efter bara ett par minuter var de så glada över att vi var ute på prommis igen så de "glömde" klumparna som satt på tassarna. Efter de ca 10 min det brukar ta (vid minus 10) när de börjar få ont, bara ångade de framåt. En timmes prommis utan tass-ont, helt fantastiskt!

För övrigt är det galet mycket nu, och mycket irritation för tillfället med….Det går åt aldeles för många minutrar på telefonsamtal till Elektriker, Pool-gubbe (den enda som ligger på plus just nu), bygg-gubbar, rörmokare, byggställningsgubbar som LOVADE att den gräsliga ställningen inte skulle förstöra vår mysiga jul……den står KVAR!!!! GRRR Firman heter "No Problems", kanske inte att få upp ställningen men att få ned skiten då!!!!! Taket har varit klart i två veckor nu…..IRRITATION, värst tycker jag faktiskt det är att ringa och ringa och ringa och när man äntligen får tag i berörd person får ett besked "vi kommer imorgon" och så kommer "imorgon" och ingen är här och så börjar det om…..GRRRRRRRRRR!!!! Har långt tålamod men nu så…..

Yeahh Right….
Bild

Mycket att stå i inför nyår då vi kommer att vara totalt 16 pers 🙂 riktigt stor-främmande väntar vi på 😉

Annars har jag en ny liten skönhet på väg till kenneln, men vill inte säga mer då det inte är klart förrän hon är här…..

Nu ska 12 st skor krängas på 3 förväntansfulla hundar för en långpromenad 🙂