SKRI OCH PANIK

Först vill jag bara berätta att jag är skitsur, precis gjort detta inlägg en gång och vad händer när jag klickar Spara och Publicera? Jo, det försvinner med ett felmeddelande, UPPRÖRANDE!

MEN eftersom jag är sååååå tålmodig som person vill jag skriva ned min lilla berättelse igen, denna gång ngt mer kortfattad (SÅ tålmodig är jag…)

Läskigt vad beroende jag är av min iPhone! Upptäckte det när den försvann helt spårlöst igår!! Letade ööööverallt! 5-6 ggr på samma ställen, paniken steg kan jag bara säga!!! Svor över mig själv att jag inte fullföljt min säkerhetskopia påicloud då itunes så klart krånglat järnet……

Ni vet, man letar så där febrilt så man tänker att man missat att se den för att man är för uppjagad över situationen….därför går man igenom alla fickor igen, och hela huset igen…..tittade tom I KYLSKÅPET 2 ggr, i hundarnas fodertunna 2 ggr…..gick ut i trädgården med pannlampa med dåliga batterier i. Hade dock 6500 m2 att gå igenom-ingen lycka där heller……

Min telefon är helig för mig, har så förbaskat mkt på min TO-DO-Lista, och den finns i telefonen, alla mina kontakter är ovärdeliga, finns bara i telefonen (då förbaksade teknikens under krånglat när jag försökt säkerhetskopiera), min kalender likaså, har bokningar ända in i januari som jag inte har en susning om i huvudet…..PANIK!

Sen slog det mig, när jag påbörjade säkerhetskopian på icloud så klickade jag i rutan "Hitta min iPhone" Perfekt tänkte jag, sätter mig vid datorn, har natrligtvis glömt lösenordet och får börja med att återställa det, ok, äntligen kom jag in och klickar på "Hitta min iPhone" får meddelandet "Enhet nedstängd" FÖRBANNELSE som min man brukar säga!!!! Batteriet har dött!!! Ok, ser en annan knapp som kan vara min räddning, ngt i stil med "Skicka signal till enhet" PERFEKT tänker jag igen, de har säkert gjort systemet så vattentätt att den orkar sända ut en signal fast batteriet dött…..trodde jag ja!

Så fort det ljusnat på morgonen klädde jag på mig och gick ut i trädgården igen-DÄR LIGGER DEN i frosten i gräset!!! Tack och lov för min klumpiga men ack så praktiska Otter Box som skyddat den!!!

Glatt studsade jag in med mina rutiga flanellpyjamasbyxor instoppade i gummistövlarna (reflekterade över detta när jag gick upp för trappen och skrattade för mig själv hur snygg man är till vardags) och satte telefon på laddning. Så fort den kvicknat till liv så hörs en hög signal som jag inte kände igen, tänkte snabbt att telefonen fått frost-fnatt men kom sen på att det måste vara signalen som jag skickade ut från datorn!

Gött, då vet man att den funktionen finns tills nästa gång jag tappar bort eller förlägger telefonen i huset (har hänt och kommer att hända ett antal ggr till…..lovar)

IDAG SKA jag fullfölja min säkerhetskopia på icloud!!!!!! Överst på To-Do-Listan 😉

Ha en underbar dag allihopa 🙂

38608.jpg

I DO!
univ-texas-3_color_1.jpg

Min älskade skyddande Otter Box, ngt snyggare än denna men i Texas stil 😉