ENORMKOK med Vegeta!

Då jag ska ha två stora mål mat om dagen, gäller det att laga ordentligt med mat för veckan. Igår natt hade jag fullt upp i några timmar med matlagning för hela veckan.

Det som lagades var:
Köttfärssås med både Ris och pasta
Viltskav med potatis,
Lax med Potatis
Kyckling och ris…

Det jag har i ALL MAT är min underbara krydda VEGETA! En allkrydda från Balkan (typ den enda kryddan som används nere i balkan).
Det säljs 1 TON VETEGA OM DAGEN I SVERIGE! Så det är inte bara invandrare som använder det, utan många svenskar har hittat de.
Vegeta hittar man i både willys och City Gross och ibland på ICA – har ni det inte hemma så fixa det!

Vegeta.jpg

Vegeta – det har jag i varje maträtt som jag gör. Det säljs 1 ton vegeta i sverige OM DAGEN. Har du det inte hemma så fixa det!

Här är lite av de andra råvarorna jag använder. Nötköttet är jag så himla glad över, då det alltid är helt perfekt – som ni ser, inget gammalt kött dolt någonstans. Det är ju både närproducerat och kravmärkt (från Barnarp vid Jönköping…). Sedan har jag alltid färsk Lax 🙂 – då är maten alltid godare…

Det kommer gå att beställa för er som bor kring jönköping i december (jag kan säga till vid nästa slakt). Det är från Odensjö Östergård (kolla länk högst upp på bloggen).

Kött.jpg

Fräsha råvaror!
Mat.jpg

Klar mat, blev 11 matlådor!