Bänkpass inkl Huvudvärk

31 Oktober 2012

Igår firades som sagt 5 årsdagen med min Sara 🙂 och idag firar jag att jag har haft mitt körkort i 5 år (Utan att bli av med det – och INTE ENS fortkörningsböter!), Grattis DAMIR!

Blev ett bänkpass idag. Ett Helt OK sådat. Fick stressa igenom det – som vanligt nu för tiden pga allt som ska hinnas med… Förr så kunde jag ” ta det lugnt och njuta” under träningen. Koppla av från allt. Men nu är det värre… Idag skulle jag hem för att hinna ta ut hundarna så de inte behövde vara hemma ensamma allt för länge.

Bänkpress med fötterna uppe: 2x5x160 – Nu börjar det bli tungt, på riktigt. Sedan 140×9 – fan missade nr 10.

Det jobba under passet kom här, efter första setet så fick jag världens konstigaste huvudvärd, i bakhuvudet och på sidan av huvudet, samt så drog det ner vid nacken. Detta ville inte släppa under hela passet, det försvann i några sekunder i bland, men kom tillbaks och var sjukt jobbigt… Borde ha avbrutit passet där, men jag gav mig fan på att köra klart…

Klossbänk 10 cm: 170×2, 190×2

Sedan körde jag lite frenchpress igen…Nu börjar jag komma till lite tuffare vikter, så jag kanske kan våga skriva ut vikterna också… 50×5, 60×5, 70×5 😉 Allt med RAK STÅNG.

Knäböj, till låg box: 7x2x185