Resultat serie 2! Överraskande?

Igår var det som sagt serie omgång 2.

Ni som kollade bloggen igår såg att jag vägde in lika tung som en damcykel, 104,2 kg. Jag var lite försiktigt med vätskan kvällen innan.

Inför tävlingen var inte förutsättningarna de bästa, jag har beskrivit det mesta på bloggen tidigare, passar på att klaga ännu engång på denna eländiga kropp:

1) Ryggen och diskbuktningen är ju bara där och stör som fan.
2) Vänstra bröstmuskeln var jag osäker på om den hade läkt, det hade den.
3) DOCK – hade jag någon ny irritation i höger axel, som ställde till det en del.
4) Såret i handen, som påverkar marklyftet, var läkt till 80%.
5) Natten innan, sov jag ens? – Kanske 2-3h om jag slår ihop allt.

Planen var följande: Göra kvalgränsen i klass 105 (630?), för att sedan växla upp ordentligt inför RAW SM. Utfallet blev lite mer vikt, jag gör ju en tävling av allt. Blev att ”småtävla” med Adam igen, som på serie 1 tvingade upp mig på 287,5 i marklyft för att jag skulle ”vinna” på poäng.

Utfallet på tävlingen:

Knäböj: eftersom det var så tidigt på dagen, så kände jag mig väldigt segstartad… Hela uppvärmningen var seg, vikterna tunga, jag blev inte mer inspirerad direkt…

230 – ok (Tanken, räcker de här…skita i de två andra,) men så höjde jag ändå till 250 för att se hur jag skulle känna när de roppa upp mitt namn, klart som tusan jag ville lyfta då.

250 – helt ok lyft. (tanken här, stanna……………, men jag höjde ändå till 260 ”vet ju aldrig).

260 – bästa lyftet.

Bänkpress: Här var det illa till en början, bröstmuskeln var utvilad, men axeln gjorde ont… Jag sänkte ingången från 170 till 160.

160 – pisslätt. Sedan gick jag och lekte lite med gummiband, axeln kändes genast mycket bättre.

170 – Också lätt.

182,5 (för att lyfta 2,5 kg mer än Adam, som skulle gå på 185 – vilket jag inte trodde fanns 😉 ) – Också lätt.

Marklyft: Här skulle jag verkligen känna efter, om jag skulle göra ett lyft och lägga av eller köra på lite mer. Men eftersom taggningen var igång med ”tävlingen” så ja, blev lite mer.

240 – lätt.

257,5 – Bara för att lyfta ”snygga siffror” 700 totalt. Samtidigt som jag tvingade upp Adam på 272,5 som vare sig jag eller han trodde han skulle dra. Så jag hade packat min väska efter det här, tagit med grejerna till publiken, och hade egentligen tänkt duscha, men så tänkte jag att jag ska ändå vänta och se vad som händer. Som tur var – satte jag 320 i mitt sista, bara för skojj skull, men det skulle visa sig vara taktiskt smart sen 😉

Jag fick nämligen se Adam dra upp 272,5! Då fick jag Panik – Han hade ju vunnit ?!?!?! Innan de hann roppa upp nästa vikt, skrek jag att jag ville sänka mitt 320 till samma som Adam, stressade iväg och fixade med barnpuder lite fort, gick in och stänkte de ;)! Vilken jävla avslutning.

Funderar på om dessa vikter är lagom ingångsvikter till SM sen?

Film nedan, dock inte 272,5 – hann inte be någon filma direkt.