Kostschemat, + Sveriges bästa revisor i framtiden inom ….

Hej hej.

Ja, mitt tidsschema är pressat. Mycket jobb som revisor, speciellt på våren. Kan nämna att ja bestämde mig för några dagar sen att jag ska bli SVERIGES BÄSTA REVISOR med inriktning på träning, kost, hälsa, fitness – ja den ökande nya trenden i samhället! Alltifrån de små ägarledda bolagen till börsbolag.

”Sveriges starkaste revisor”.


Kostschemat då?

I måndags var jag på mätning hos Anders, det hade inte hänt så mycket? Tappade en del på sidan av magen, men hade lagt på mig en del där fram. Kunde förklaras med en typ förlängd ätardag, fredag kväll till söndag
Morgon……

Som tröst hade jag väl med mig ett argument, ”jag kan ju kvala i klass 120 å sen tävla i klass 105 på sms. Då är de ju ingen brådska.

– Ne, då jävla tände Anders till!
”Inga mer ursäkter!, jag ska ha ner dig till 105 från dagens 112 tills serie 2! Du har psyket till de, du kan! ”

Jag fick mig en tankeställare och gick med på förslaget. Så jag testar Anders variant, följer allt till 100%. Lördagar är ätardagar, jävlar vad de ska frossas. Så ska vi se hur allt går.

Principen är
Frukost och innan läggdags 50 gå havregryn + 50g protein, mixas med vatten……

Under dagen, 400g nötkött; och 400g kyckling, och 400g okokt ris.
Nedan på bilden ser ni allt ja äter på en dag. Blir ju en del pepsimax, kaffe också med suketter, och så… Men ja, på bilden är typ hela min kostplan.

Thats it! Kom igång med detta i tisdags.

Anki tyckte också de var spännande 🙂 vi ska ju följa och se hur detta går! Anders har ju gjort detta på sååååå många, så det ska ju gå bra.

Nu kör vi!

image.jpeg

Detta är allt min kost innehåller. Imorgon går ja loss på första ätardagen. Då smäller de! Kommer en bildsammanställning på det då