Text&film från vm :)

Jaha då var det dags att summera ihop detta vmet där mitt mål var att plocka lite erfarenheter ifrån. Det slutade hur som helst med en fjärdeplats totalt och guld i marklyft och ett nytt seniorvärldsrekord!! 

Tävlingen var hursomhelst i fredags och jag vägde in på lätta 91,16. Får väga upp till 93 i klassen. Detta visade sig att det skulle bli avgörande senare i tävlingen. 

I knäböjen blev det bom på första lyftet på 305 kg på grund av att jag fick en felträff. Andra Böjen på samma vikt var för grund och tredje lyftet satt lätt! 

I bänken knölade jag ner 175 och fick upp det men underkänt på rumplyft, andra på 175 satt lätt och även tredje lyftet på182,5 kom utan några större bekymmer. 

Inför marken låg jag på en nionde plats men detta tänkte jag hämta upp lite. Gjorde en lätt ingång på 330 för att sedan höja till 355 där jag inte kom in med höfterna i lyftet så jag bommade det. Sedan slänger amerikanaren Ian Bell på 362,5 kg för wr och han sätter det lätt! Jag måste då gå in och göra samma bedrift en minut senare. Pressen var riktigt stor men det kom ganska problemfritt även för mig! Riktigt kul kamp, och det kommer bli fler emellan oss 🙂 

Riktigt rolig tävling som gett mycket erfarenhet som jag ville och även ett wr!! Jag vill tacka allihopa som stöttat mig på träning och tävling och vill tacka för alla gulliga gratulationer efteråt! 

Har ni ngra frågor om tävlingen eller vad som så är det bara art skriva i kommentarsfältet eller skicka ett Pm. Postar även mina tyngsta lyft ifrån tävlingen 🙂 

Tredje Böjen på 305 kg

Min tredje bänk på 182,5 kg

Mitt sista marlklyft på 362,5 och nytt världsrekord!!

nu ligger jag hemma och har tyvärr gått och blivit med sjukdom 🙁 fast bara lite halsont och tappad röst. Fåraw när träningen går igång igen 🙂 men troligtvis i slutet av denna veckan.