Decembercupen 2013

God morgon, då va man tillbaka i verkligheten i mammas soffa. Jag antar att dom flesta som läser denna blogg vet att igår debuterad jag i Bodyfitness på Decembercupen. De flesta vet nog också att jag kom på 3e plats BF -168cm, pallplats,brons, jag fick en pokal!! Helt ofattbart för mig.

Bild

När jag kom till Lund i fredags hade jag noll förväntningar på mig själv, viste att de va närmare 30st anmälda och trots stränga order från Fredrik, läs INTE andras bloggar och se inte på andras bilder på instagram så kan man ju inte låta blir och alla är så fina!! Jag har hela tiden tänkt att jag är för liten på BF, för lite massa och att detta kan bli lite pinsamt för mig själv 😉 men vem är inte självkritisk i denna sport? Hittar nya skavanker varje dag.
Men formen blev bara bättre och bättre för varje dag som gick förra veckan, tömningen är ingen mirakel diet men visst ger den lite resultat allt 😉

På plats i Lund så kände jag mig nästan skrämmande lugn, nervositeten dök upp 15min innan jag skulle upp på scen. När jag stod bak med de andra tjejerna och väntade på att få gå på scen så dök de upp några fjärilar. ÄNTLIGEN!! sa Jessica, haha. Så hela dagen var toppen,visst va jag trött men jag lyckades ändå njuta av den. Åt mina riskakor med nutella och hade underbara Jessica vid min sida hela tiden!!!!! Att va coach är nog världens viktigaste jobb, man klarar sig inte utan denna personen och jag hade världens bästa! Tack <3

Bild

Dagen består mest utav väntan, väntan och åter väntan. Kl 16 tror jag att de va dags att gå på scen första gången.

Bild

Jag blev kallad upp i första särbedömningen, där hoppade mitthjärta till första gången. Där började jag inse att detta kanske kan gå ganska bra trotts allt.

Bild

Efter de bara försökte jag njuta och ha kul på scen, hörde Jessica ropa om ben och spände allt vad jag kunde. Skakade som ett litet asplöv kändes de som och kramperna närmade sig men bara bit ihop och LE! Hjärnans kraft är större än kroppens, hjärnan vinner ALLTID.

Bild

Bak scenen, av med skor och riskaka med nutella! Första jag tänkte på 😉 sen kommer Jessica och säger den underbara meningen- DU ÄR I FINAL!! Herregud!! Haha jag rusar in till Fredrik, jag e i final!! Jag fick 2 pepparkakor som grattis 😉 hahahaha jag tog en stjärna, jag e ju din stjärna Fredrik 😉 hahaha humöret va på topp, energin va i taket, nu kunde de bara bli bra! Målet var ju att klara elimineringen, sen hoppades jag på topp 10,men final!

Bild

Fick inte gå T-Walk, dom hade bestämt sig för L-Walk istället?!?! Jaja, skit samma final som final.

Nu va alla 6 nervösa, men gud vilka goa tjejer asså!!

"Grupp kram, lycka till, vi är alla vinnare vilka plaseringar vi än får, nu skall vi ha kul,hejja oss."

Detta va de vi fördrev tiden med fram tills vi gick på scenen en sista gång.

Bild

Bild

Bild

Jag är så lycklig, glad och stolt över mig själv för de jag klarat av att trolla fram denna hösten och för de jag lyckades med igår. Jag är så glad för att jag hade Jessica, Robin, Jim och inte minst Fredrik vid min sida hela helgen. Nu är motivationen på topp.

Hade fri dag på dieten igår, åt ett x antal ost mackor och youghurt nötter. Somnade med mag kramp men de va det lätt värt, nu är det diet och dags för sista tömnings veckan.

Fick sms av Fredrik igår att han va stolt över mig! Det betyddeguld för mig! Längatar så efter nästa helg nu!!! Men först morgon promenad och frukost.

Ha en fin söndag mina vänner och tack alla för grattis och lycka till sms, medelande och kramar. Har dessa jobbiga lösnaglar så det är ett helvette att skriva på mobilen 😉 haha men TACK alla fina de har varit så motiverande att läsa under hela gårdagen när man ligger och väntar på att tiden skall gå!