CHOKLAD CHIPS alá Diet

Idag har varit en riktigt bra dag på alla sätt och vis. Inspirationen och motivationen bara flödar in. Vet inte vad jag fick all energi och livsglädje ifrån men jag njuter så länge det varar.

Har som sagt massa planer för mig själv och det reulterade i ett litet besök på skatte kontoret idag för att starta enskild firma och F skatt sedel. Någon som känner sig insatt i detta och som har lite tips och råd att komma med är hjärtligt välkommen till att ta kontakt med mig då jag är helt grön på detta område.

Mail: gabriella.sporrefalt@hotmail.com

Det är mkt fokus på mat och diet i min vardag men jag glömmer ofta skriva om det bästa jag vet och de är ju såklart träningen. Har kommit in i ett riktigt bra flyt och program där de känns som att jag blir starkare nästan varje dag. Delar upp kroppen på fyra dagar så en typisk vecka för mig kan se ut följande:

M: Bröst och triceps

T: Rygg

O: Ben

T: Axlar och mage

F: Vila

Och så börjar jag om igen

L: Bröst och triceps

S: Tygg

Osv.

Har alltså inga fastar dagar som jag kör ben på utan de blir ben när det blir helt enkelt. Det är inte heller alltid som jag har vila efter 4 pass utan om jag skall vara ärlig så kan de dröja 6-7dagar innan jag tar vila. Just nu är jag sparsam på cardion men har den som back up ifall jag inte ligger i fas de sista veckorna. Det blir en morgon promenad här och där och ibland lite intervaller men inget fast eller avancerat just nu. Dock är det väldigt skönt att ta på sig kepsen, hörlurana och hoppa i gympa skorna på morgonen och rensa huvudet lite och förbereda sig menatalt för dagen som väntar.

Hoppas ngn utav er testade gårdagens banan bröd/kaka och att ni tyckte den va lika underbar som jag tycker. Idag skall jag bjuda på en annan liten diet vänlig goding. För er som följt mig en stund så e dessa marängerna inte nya men som tåls att upprepas för dom e jätte goda och nästan inga kalorier.

Recept:

100g äggvita
0.5dl sukrin/stevia
-vispa detta till ett hårt skum, rekomenderar elvisp eller varför inte lite bonus armträning kanske

Efter de så rör FÖRSIKTIGT ner 1msk kakao (10gram)
Kakaon gör tyvärr att dom inte blir lika fluffiga men vem älskar inte lite kakao så formen spelar ingen roll för mig

Grädda på 100grader 30-40min och låt sen svalna ca 10min så stelnar dom och blir knapriga och goda. Varför inte kalla dom choklad chips??

Totalt för en FULL plåt 75kcal, ni kan ju gissa vem som åt alla själv? precis JAG

Bild

Igår anmälde jag mig också till BODY Classic i sthlm den 3maj, hoppas att jag ser er där!!

Bild

Idag så dök denna upp på facebook! Gissa om motivationen flög rakt i topp?? Så glad och tacksam för alla fina och motiverande människor som jag har runt mig just nu. Ni skall veta att de betyder massor för mig och varje fint ord är guld värt!

Bild

För er som missat de så har jag också förflyttat mig till:
http://gabriellasporrefalt.wordpress.com/

Kommer efter hand enbart att blogga där så välkomna dit skall ni vara 🙂