I väntans tider…

Det är många i fitnessvängen som går i väntans tider just nu, men troligtvis redan i morgon kan denna väntan vara över. SPÄNNANDE!!:)

Dagarna springer förbi och snart är jag på resande fot igen. Glädjer mig verkligen åt att få se tjejerna på scen denna helg. Det är en hel del nya regler i BF from i år, bl.a. en T-walk (som tidigare funnits i bl.a. USA, men inte i Sve) där tjejerna inte bara ska stå snyggt på scen, utan även gå & föra sig snyggt på scen.;)
Detta var nästan den roligaste delen av tävlingarna i USA eftersom det var något helt nytt för mig då samt att det kräver lite mer av en på scen.

Bild 400105

Bild 400108

Bild 400113

Bild 400109

Bild 400114

Bild 400115

Bild 400112

De har varit grymma & lärorika & framför allt superroliga upplevelser mina USA-tävlingar och jag VET att jag inte har varit där för sista gången i dessa sammanhang!;)

Idag blir det jobb med PT-klienter i stan, sen hem för ännu fler klienter i ÅB. Hoppas på att slänga in lite egen träning emellan, i så fall TUNG styrketräning.
Den har blivit lite lidande sista veckorna pga flytt, mkt jobb och annat upplägg i träningen. Men i förrigår fick jag till ett bra ryggpass med mannen, igår ett benpass med Paula och idag ska jag väl lyckas med nåt också.;)

Nej, nu måste jag till kunderna, ses!