Galet mycket händer just nu…

Jag vet inte om jag ska skriva ett inlägg för varje händelse eller om jag ska sammanfatta allt i ett enda inlägg…blir nog det sistnämnda för att spara tid.

Som ni märker så hinner jag inte uppdatera bloggen som jag brukar då det händer saker PRECIS HELA TIDEN i mitt liv just nu…på gott och ont.
Vart ska jag börja då…
Kan ju börja med de bra sakerna:

1. Ytterligare ett GRYMT roligt och bra pass med det nya tyränings-kompis-gänget (”motionärerna” som de själva kallar sig, fast de egentligen består av självaste eliten i styrkelyft och AF) avverkat idag på Sats Medborgarplatsen. Där jag även fick nöjet att träffa min Gladiatorbror Prime, long time bro but nice to see you again.:)

Vårt monsterpass idag skulle fokas på ryggen & det såg ut så här:
X antal set marklyft + sumolyft (tappade räkningen efter 8set): körde upp på 100kg, var länge sen jag körde mark mkt så vikteran kanske inte är ngt att hurra över denna gång, men ska bli!;)
– stående stångrodd: 5set
– sittande rodd: 3set + dropp
chinsrace fick avsluta passet för min del
Grabbarna stannade kvar och krigade vidare medan en annan hade besök som väntade hemma.

Ett bra & motiverande pass. Känner mig så glad varje gång jag tränat med dessa människor, de bara sprudlar av energi och positivism! Precis som Lena (you have to come with us sometime sweety)!
Eftersom fler i gänget är tävlande styrkelyftare så får man ju finjustering i tekniken precis HELA tiden också vilket är hur bra som helst!
TACK för idag mates!:)

marklyft.jpg

2. Igår var det föreläsning ute på Gym & Motion i Åkersberga med Ulf Carlsson. En riktigt bra och inspirerande föreläsning där jag tror många fann sig själva lite och fick ett och annat att tänka på efteråt. Föreläsningen handlade om ”Det inre samtalet med dig själv & prestation” m.m.
För mig satt den som handen i handsken och jag kommer ta med mig mycket av denna föreläsning både för min egen del, i min roll som coach, till mitt team samt då jag själv föreläser för andra. Är ni intresserade av att anlita Uffe för en föreläsning eller liknande så hittar ni honom här:
http://www.acclaro.se/kontakta-oss.html

037.JPG

3. Under veckan som varit så har jag varit på flera givande möten som alla kommer med positiva saker inför framtiden.:)
Bl.a. så var jag på ett möte med Klättercentret på Telefonplan i torsdags ang ett framtida samarbete och det slutade med att jag återvände hem med ett rätt så fint sponskontrakt från dem!:) Jag kommer ha gratis inträde på alla deras center i Sthlm, privat klättertränare, gratis greencard + säkringsutbildning etc!! HUR bra är inte detta?!!

kc_logo_vit_pa_svart.jpg

TACK snälla Klättercentret för att ni tror på en fitnessbrud som jag! Jag ska allt visa att jag kan annat än gå i höga klackar på en scen.;)
Nu ska jag ju upp på dessa väggar och trampa runt…

020.JPG

Har ju redan visat dolda talanger inom styrkelyften har man ju fått höra idag…hehe… Vad ska det bli av mig egentligen?!

I fredags hade jag ännu ett givande möte ang UNG08 som jag kommer arbeta med i sommar bl.a. Jag har blivit mer och mer engagerad i barn- och ungdomar ute i vårt samhälle, och inte minst de som behöver oss mest. Det känns så självklart att vilja hjälpa och inspirera om man kan. Och ALLA kan på ett eller annat sätt!
Jag har, som ni säkert nu redan vet, startat ett konto i barncancerfonden ”No Limits” som ni mer än gärna får hjälpa till att driva framåt genom ett litet bidrag! Endast 20kr/man räcker, många bäckar små….:)
Apropå detta, vill ge ett STORT TACK till Peter Disinger som idag bidrog med en rejäl slant till denna insamling! TACK killen!<3
Tillbaka till UGN08 då… Jag kommer vara delaktig under deras stora event i Kungsträdgården i sommar och arbeta där för att väcka intresse för ett aktivare liv hos dagens unga, bl. a. genom olika typer av funktionella, utmanande aktiviteter.:)

Sedan år 2000 anordnar Stockholms stad en av Europas största ungdomsfestivaler: Ung08-festivalen. Festivalen går av stapeln varje år i Kungsträdgården i Stockholm, veckan innan höstterminens start.
Ung08-festivalen är till för alla ungdomar mellan 13-19 år. Festivalen öppnar mitt på dagen varje dag och stänger runt midnatt eller lite senare. Från ca klockan 21:00 vänder vi oss till er som är 15-19 år.
2010 hade festivalen 170 000 aktiva besökare, och en miljon människor som passerade området.
2012 äger Ung08-festivalen rum 14-18 augusti i Kungsträdgården.

ung08_161847955.jpg

4. Igår hände något annat MYCKET trevligt:
Vår underbara Teamtjej Frida Bålefalk tog GULD på Oslo GP & blev dessutom tvåa på OA-en!!
ETT JÄTTEGRATTIS vännen!!!
Team Forever Fit by Better Bodies är SÅÅÅÅÅ stolta & glada över din prestation!

frida.jpg

5. Under veckan som kommer väntar många utmaningar…
Dels så kommer jag hålla en föreläsning för ca 70-90 arbetslösa personer om motivation och driv i Sundsvall på tisdag.
Dels så kommer jag och Micke Spreitz åka och hälsa på ”Min stora dag” och alla barnen i Uppsala på onsdag.
& dels så kommer återtesterna för Gladiatorerna äga rum under den kommande helgen!
Ja, som ni hör finns det att göra. Så please, ha tålamod ifall jag inte levererar el besvarar era mail på direkten denna kommande vecka. Likaså ni som väntar på onlineupplägg, de kommer.;)

6. Den sista händelsen som rör om lite i mitt liv kommer jag inte dra så mkt om här, bara visa på att det finns saker som man faktiskt inte styr själv i sitt liv. Det finns val du inte kan påverka, men som kan påverka ditt liv enormt mycket.
Detta är ngt som jag blivit varse om…
I morgon tar jag första steget in i mitt nya liv, & hur det kommer se ut vet nog ingen idag. Inte minst jag själv!

Lev i nuet och ta vara på varje dag, de kommer inte åter!
Godnatt mina vänner.<3