2 nya atleter i TFFBB 2013!

Här bjussas det på ytterligare två snygga TFFBB-atleter!

HANNAH EVEBRING:
21år
Bloggadress: hannaheverbring.shapemeup.se
Instagram: hannaheverbring

face.jpg

Hannahs egna ord:
Träningsbakgrund:

Fick mitt träningsintresse först av att bli gruppträningsinstruktör när jag var 17 år och idag instruerar jag många olika klasser bl.a. i Bodycombat, CxWorx och RPM. Som instruktör beskrivs jag som energisk, motiverad och driven vilket också är egenskaper jag tagit med mig in på gymmet. Blev intresserad av gymträning för ca 1 år sedan och har sedan dess kämpat oerhört hårt för mina mål. Min träning idag består av att hålla 2-4 gruppklasser i veckan och därutöver kombinera det med gymträning som jag satsar mycket på. Älskar att träna tungt, hårt och mycket!

combat.jpg


Planerade Tävlingar 2013:

Planen är att debutera 2013 på Decembercupen och Luciapokalen. Anledningen till att jag valt dessa två tävlingar är för att då känner jag att jag har mer ”tid” på mig att lägga på mig mer muskelmassa innan det är dags att dieta. Om coachen däremot anser att jag har potential att tävla innan dess är jag absolut öppen för förlag!

kropp.jpg

JENNIE PERSSON:
25år
Bloggadress: http://jenniepersson.wordpress.com/
Instagram: jenniepersson

FACE.jpg

Jennies egna ord:
Kort sammanställning om träningsbakgrund, träning idag, arbete, tävlingsbakgrund:
Jag har tränat i hela mitt liv, mestadels fotboll och andra lagsporter. Jag började träna på gym för ca 2år sedan och blev därmed helt fast. Idag tränar jag mer tävlingsinriktat på gymmet med fokus på förbättringar inför kommande tävlingar och det blir även en del löpning.
Jag gjorde min debut inom Body Fitness 2012 då jag tävlade på Alströmmertrofen och Tammerpokalen, vilket resulterade i en 2a och 1a placering.

TÄVLING.jpg

Just nu studerar jag på idrottstränarprogrammet med inriktning prestationsidrott och arbetar som ordningsvakt.

BB.jpg

Planerad tävling/tävlingar 2013:
BMR Grand Prix och Luciapokalen.