Erkänner…

…mig besegrad för en kort stund (I hope).
Utslagen, utmattad, orkeslös, lätt illamående & sömnlös…det är jag just nu.
+ GALEN träningsvärk i mina ben!!!
Det är ju en helt fantastisk kombination!;)

Som många av er säkert redan märkt så är ju inte John Blund & jag bästa polare direkt just nu, snarare varandras motpoler.
Det tar ut sin rätt förr el senare & nu börjar det kännas riktigt tufft emellanåt.
Jag har aldrig varit den som ägnat mycket tid åt sömn. Det är inte självvalt, utan min kropp har inte behövt mer än 5-6timmars sömn/natt.
Jag tror att vi alla är olika när det gäller sömnbehov, precis som med allt annat här i livet, & jag har funkat som bäst då jag får mina 5-6timmar/natt. Det handlar nog mer om sömnkvalitén än kvantiteten på den.

Nu har det dock gått en längre period där kvaliteten på min sömn störts & jag inte sover mer än 2-3timmar i sträck, sedan vaknar jag..
Ja, ni kanske förstår hur man känner sig efter ett par månader?

Det mesta blir ju därefter, el iaf träningen. Inte ens 80% tillbaka ännu. Men egentligen, vad ska man förvänta sig, då man stod på EM-scenen med en kroppsfett% på 5,8 för mindre än 2 1/2vecka sen?!

image.jpeg

Man tror man är Superwoman 24/7!;)

Det märks inte bara på styrkan & energin i träningen utan även på kroppens förmåga att återhämta sig. Trots att jag bara kör väldigt lätta ”kom-igång-pass” utan några större krav på vikter etc så är träningsvärken emellanåt brutal. Som nu tex, vill helst inte röra mig en meter pga träningsvärken i mina ben efter söndagens ”lätta” benpass.

MEN välplanerad som man är så ska jag på lördag göra det som kroppen behöver mest av allt just nu, dra på en veckas REN solsemester med min underbara familj!:)

image[1].jpeg

Hit ska vi…
Kan jag få det bättre?
Sol
Bad
Värme
Avkoppling
5-stjärnigt
Kärlek av familjen
Lugn & ro

Jag klagar inte!;)

bild.JPG