Mellanlandning…

Efter en heldag i Ystad igår med invigning av en kanonfin hälsobar KICA Salads & Smoothies (som drivs av Kim Nordin) + 5 PT-klienter på Seth Ronlands fina gym Breeze Fitness var det bara att kasta sig i säng igår kväll för att studsa upp tidigt igen.
Idag går resan till Alingsås för att coacha min adept Camilla Wreting på Battle of Scandinavia samt ha några klienter/coachmöten på plats.
Camilla är i fantastisk form, hon närmar sig sin bästa hittills, så detta bådar gott.:)

image.jpeg

Detta var för ett par dagar sen…

Mkt ska hinnas med här hemma innan avfärd mot Alingsås så klockan ringde som sagt hyfsat tidigt i morse.
Först lite egentid i form av en snabbsol på Solna Sol, garanterat ett av Sveriges bästa solarier! Behövs bara 10-15min ngn gång i månaden där för att underhålla en fin färg.;)
Kan VARMT rekommendera detta ställe, du hittar det på Rådundavägen.
Sen tog jag mig en kortare promenad i soluppgången, avkopplande egentid som numera är mer & mer viktig för mig känner jag pga det jobb som jag har där jag alltid är 100% on, träffar människor hela tiden & reser runt mer än vad jag sitter still emellanåt.

image-1.jpeg

Massage hos Danne fick avsluta min egentid denna morgon.
Nu väntar matshopping, städning, packning, matlagning & en del onlinejobb innan tåget går mot A.

Vi ses snart alla fighters som ska upp på scen i helgen, ett extra lycka till till mina teammates Rabi, Bo (Team Swedish Fitness) & min teamtjej Melinda (TFFBB) & såklart min adept Camilla!<<3