Tammerhelgen del 1…

Tror inte jag hinner få till ett inlägg om hela helgen i Sundsvall då Tammerpokalen ägde rum, så jag skriver så långt jag hinner nu & får ta del 2 & ev 3 senare…

Tors & Fre:
Mötte upp mina fina teamtjejer Rosanna & Martina i Sthlm för lite träning, skönt häng samt biltvätt innan avfärd mot Sundsvall…

image.jpeg

image-1.jpeg

Stackars Martina, som skulle göra sin debut på Tammerpokalen i BF, fick stå ut med vår ”skönsång” i bilen hela vägen upp till S-vall!:S

1.jpeg

Men hon höll lådan rätt bra ändå tycker jag, sötnos.<3
Vi landade ganska sent så när vi väl matat & bäddat ner Martina så tog jag & sötnöten Rosanna en tur upp på ena av S-valls bergstoppar. Skön utsikt, skön miljö, grymt bra för att rensa skallen.:)

image-3.jpeg

Morgonen därpå var vi inte sämre, då blev det nästa berg som skulle bestigas. & detta var inte nådigt!!!
Jag som tyckt att våra intervaller hemma i Hammarbybacken varit en bedrift kunde nu inse att det har varit rena söndagspromenaden i jämförelse med detta!

image-4.jpeg

Backen tog F-n aldrig slut!!
TACK snälla, söta (eh…) Rosanna för detta uppvaknande.:S

Tillbaka till Martina, väcka henne för hennes mål nr 2 (matade henne med nr 1 innan vår PW) & sedan var det även dags för mig att ladda med energi i form av både mat & mod. Mitt nästa stopp var nämligen Bänkås Fallskärmsklubb! Japp, ni hörde rätt. Jag skulle nu avverka min födelsedagspresent, ett fallskärmshopp från 3000m höjd, som jag fått från hela S-vallsgänget (läs ägare + stammisar på IronWorks Gym).

image-5.jpeg

Detta var nog det absolut bästa jag gjort hittills i mitt liv & kommer garanterat göra om det fler gånger från högre höjder!

image-6.jpeg

Kan VARMT rekommenderas!:)

image-7.jpeg

Njutningen var kort & snabbt därefter skulle jag befinna mig på tävlingshotellet för att plocka upp en annan teamtjej, Jossan, för avfärd mot Timrå Hälsostudio där vi skulle poseringsträna. Men innan dess en snabb check av Martina & hennes form, viktigt att ha koll dagen innan tävling så hon mår bra samt vet hur hon ska äta.;)

Efter Posering med Jossan så dundrade ytterligare ca 30 fitnesstjejer in i lokalerna för min, Petra Kardell & Frida Bålefalks poserings workshop som vi skulle hålla.

image-8.jpeg
2.jpeg
image-10.jpeg

Jätteroligt med så stort intresse för detta. För er som missade detta eller vill gå på fler, ännu ”matigare” workshops med oss tre så kan jag berätta att det dyker upp tre stycken i höst, utspridda i landet. Håll utkik i våra bloggar för mer info.;)

När jag efter detta, återigen stämt av Martinas form samt Helene (en annan tjej jag coachade) så avslutade jag denna fantastiska dag med ett eget gympass på Ironworks.
Ett lagom skönt discopass armar satt bra sent på kvällen.;)

image-11.jpeg

Fortsättning följer…
Nu ska jag kliva iland på Sandhamn & ha lite ledigt ett par dagar.:)