Dieten är i rullning…

Nu är det f-n dags, ursäkta mitt ordval, att ta tag i dieten på allvar!
Aldrig förut har jag varit så ”svävande” i mitt ”dietande”.
Men å andra sidan så har jag nog varit lite så här medveten i ”periferin”.
Jag vet att jag för länge sen sa att jag i god tid skulle smyga igång diettänket för att då på så sätt ända kunna vara lite spontan i sommar med oförutsedda utflykter, mysiga grillkvällar, nåt glas rose på sjön etc. & det har jag verkligen fått uppleva i sommar.:)
Jag är lycklig som har så många fantastiska personer i mitt liv som verkligen månar om att jag även ska vara en del av detta & få njuta av det, som vi så fint kallar det, svenska ”sus-&-dus”-livet ( = Carina Isakssons uttryck).;)

Jag är dock lite mer av en ”äventyrare” än ”festpingla”. Så att spendera dagarna på snabba båtar, vattenskoterbus, fallskärmshopp, downhillcykel, nattbad & grillning passar mig lite bättre än bara festa & dricka alkohol hela semestern. Men det ena utesluter inte det andra, lite av allt är nog det bästa.:)

image.jpeg

Huvudsaken man har trevligt, mår bra av det & spenderar tiden i gott sällskap! & det har jag, som sagt, VERKLIGEN gjort denna sommar.
Ni är fantastiska mina vänner!<3

MEN nu är det dags att inte skjuta på den här tänkta ”dieten” längre. Visserligen har sommaren funkat bra träningsmässigt, men jag kan väl knappast påstå att jag på något sätt ”dietat” kostmässigt. Så nu är det slut på ”suset & duset” & 4veckor skärpning är vad som står framför mig nu.
Började i måndags på allvar & det är skönt att känna att kroppen ändå svarar som den brukar. Det är kort om tid, men viljan övervinner det mesta & jag hoppas inte att allt jobb & min fars bouppteckning & urnsättning etc ska få sätta käppar i hjulet för mig.

image-2.jpeg

Det är lixom inte läge att hoppa av mina planer nu då 4-5 plåtningar + inspelningar står på agendan i LA i sept.

image.jpeg

& direkt därefter väntar jobb på Mr Olympia med bästa sponsorerna Swedish Fitness/Better Bodies!

image-4.jpeg

Men man blir som man umgås sägs det & de flesta av mina vänner tränar på samma nivå som en annan. & dessutom är många av dem på väg upp på scen nu i höst så detta blir bara en rolig resa framåt tillsammans.;)
Trots att jobbet dragit igång med 200% i måndags, efter mina 2veckors semester, så har jag hunnit med mycket tid med nära & kära…

Mån: mys med lilla Sis, Erika, Monika, Veronika, Hanne & de övriga godingarna på jobbet (Swedish Fitness Office) & därefter träning med goa Chris på kvällen & slutligen kvällsprommisen med Robin.

image-5.jpeg

Tis: PW med min lilla fitnesspingla Ellen på morgonen & en skön kvällsprommis med finaste Lena efter PT-jobbet ute i Åkersberga.

image-6.jpeg

Ons: startade dagen som jag avslutade tis, mys med Lena. Fortsatte sedan myset, mellan alla PT-klienter, med henne med ett träningspass på dagen.
Tors: ägnades hela dagen hemma framför datorn, men avslutades med ett benpass som heter DUGA med fina Adriana på Sats Odenplan. PW med ytterligare en vän efter passet…
Fre: startades med en efterlängtad reunion-PW med lilla Sis, Jossan, på Djurgården. MAGISK morgon…

image-7.jpeg

& därefter ilfart till gymmet i ÅB för stormöte inför hösten med gymmets chefspojkar. Lite genomgångar av träningsprogram för långväga klienter, bla en från Åland! Kul när folk verkligen satsar på sin träning & inte ser resor etc som begränsningar för att nå sina mål.:)
Efter avslutat jobb så väntade träning med Lena (vilken LYX att fått spendera så mycket tid med dig denna vecka älskling!) samtidigt som hela chefsligan på gymmet tränade, så det blev ”hela havet stormar” när vi alla gick ”wild and crazy” där! Haha…underbart!

image-8.jpeg

Fredagen avslutades på bästa möjliga sätt: att fira min mors gubbe på deras båt i Waxholm! KVALITET!<3

image-9.jpeg

Hade dock tankarna hos dig vännen, Leo, som dagen till ära fyllde fina 25år! Hade varit med er om det inte var andra födelsedagsfiranden samtidigt.<3
GRATTIS igen vännen!

Dagen idag har startat strålande med en PW runt Kungsholmen &en avslutande kaffe i solen med min söta teamtjej Martina.

image2.jpeg

Sen väntade en efterlängtad frukost:
• 2 kokta ägg
• 100g minikeso
• 100g kvarg
• 1dl havregryn
• färska bär

Nu blir det jobb & ikväll väntas förhoppningsvis mys med räkfrossa med min ”tävlingspartner in crime” Elli.<3

Ja, som ni ser…
Fullt ös, massor av jobb, träning men ändå mycket tid med mina nära.
PRECIS som det ska va med andra ord!:)

& slutligen bara en liten ”reminder” för alla er där ute i träningsvärlden, & ni andra med för den delen:
KOLLA IN:
www.betterbodies.se/products/

image-11.jpeg

För det har kommit in så GALET MYCKET nytt & snyggt på Better Bodies!
Jag tror faktiskt det aldrig, under mina år som Better Bodies-atlet ever kommit så mycket nytt samtidigt på både dam- & herrsidan!
Skynda att fynda, för jag vet att folk är som tokiga på att beställa hem dessa kläder!
Min leverans ligger på ICA & väntar på mig, ska strax traska iväg & hämta den & bli som ett litet barn på julafton igen.;)
& missa inte detta erbjudande tjejer:

image-12.jpeg

Ett måste för min trasiga handled just nu!