Grym helg, ny vecka, nya äventyr…

Helgen har passerat & en hel del kvalitetstid med nära & kära har hunnits med samtidigt som det varit mycket jobb online med tävlande atleter, långväga klienter & mitt PT-projekt ute på Gym & Motion (är konsultad PT-ansvarig där just nu, i brist på annat;)).

Nordiska Mästerskapen på Island har även avslutats & vad ska jag säga? Sverige lämnar avtryck vart vi än åker & tävlar just nu, oavsett land, tävling eller mästerskap!
Det var, som vanligt, medaljregn över Sverige i helgen när de rockade byxorna av de övriga länderna på NM!;)
Tyvärr hinner jag inte nämna alla som plockade hem medaljer men kan ju säga att 99% av hela det svenska landslaget tog sig till final!
Några av mina absolut bästa vänner & even more har ni här:

image3.jpeg

Carina (guld) & Jossan (silver)

image1.jpeg

Elli (silver)

image2.jpeg

Maria (4:e plats)

Jag är mållös, ni är SÅ fantastiska, vackra, grymma & underbara mina vänner!<3<3<3
& Lill-Sis (Jossan), idag ska det mysas & du firas!:*

Många fler medaljer blev det för Sverige i alla dess former & exakt vilka som tog hem vad kommer ni garanterat se en massa info om på bla FB & SKKF.org.;)
STORT GRATTIS till ALLA fantastiska svenskar!!

Klockan är nu 06.00 & det är måndag morgon, det innebär uppställning på gymmet för att träna med mor min nu X antal veckor framöver.:)
Vi har kommit fram att vi ses på tok för sällan & finns inte tid utanför gymmet så får vi helt enkelt umgås på gymmet.;)

image4.png

Blir nog ganska HIIT-inspirerade styrkepass med henne då fokus ligger lika mycket på fettförbränning som på styrkeutveckling.

Sen väntar en dag på Swedish Fitness Office här i Sjöstaden & ev en filmgrej…
<3