SOLID Fitness Challenge! Helgens stora event!

SOLID FC2

Solid Fitness Challenge är ett event utöver det vanliga!
Tävlingen heter Solid Fitness Challenge, SFC, och bakom arrangemanget står bland andra Karl Dyall, välkänd artist och crossfitatlet med bland annat en bronsplats i CrossFit Games på meritlistan.

Kvalen är klara bara finalen återstår & nu i helgen, den 20-21 augusti, samlas Europas mest vältränade på Stockholms Stadion för att göra upp. Tävlingen kommer testa atleternas styrka, explosivitet, kondition och framförallt pannben!

Den anrika arenan har i över 100 år varit hem åt både atleter och åt så stora event som t.e.x. OS. Nu är det alltså dags igen att skapa fler legender::)

Vill ni ha mer info om eventet så kika in på http://www.solidfitnesschallenge.com för mer info – där hittar ni bland annat vilka som är anmälda, regler, vart du köper biljetter etc.

SOLID FC

Crossfiteliten kommer vara på plats.
Jag kommer dit.
Kommer du? 🙂

Har du inte hunnit köpa biljetter ännu så får du nu en sista chans att vinna biljetter till båda dagarna via mitt IG-konto: heleneice
Gå in där och leta upp inlägget som jag la ut tidigare idag om Solid Fitness Challenge (en video) & läs till dig vad du ska göra för att vara med och tävla om dessa biljetter.

solid IG

Lyckas du inte dra vinstlotten i min utlottning på IG så finns det biljetter att köpa här: http://www.ticketmaster.se/artist/solid-fitness-c
hallenge-biljetter/974972

Hoppas vi ses! 🙂