Ansökan till Team Forever Fit by Better Bodies 2017 är nu öppen!

Nu öppnar vi ansökan till vårt fantastiska tävlingsteam Team Forever Fit by Better Bodies 2017!
Nedan följer info om hur du går tillväga:

GRUNDTANKEN:
Grundtanken med Team Forever Fit by Better Bodies (TFFBB) är att detta ska stå som ett utvecklingsteam för Team Betterbodies (BB).
De som kommer tävla för TFFBB kommer vara atleter som vi ser besitter en stor potential att i framtiden kunna ta en plats i Team Betterbodies.
Att vara en atlet i TFFBB innebär ett förmånligt sponsorkontrakt med Betterbodies, vilket då även förväntas att man inte har några andra konkurrerande sponsorer när man kliver in som atlet för TFFBB.
Vi har även samarbete med en del andra sponsorer inom branschen.

TFFBB 2016

FÖRVÄNTNINGAR PÅ DIG:
De som förväntas av atleten, förutom ambitionen om att tävla år 2017, är bl.a. att framgångsrikt marknadsföra sig själv, Sponsorer & Teamet via blogg, hemsida, Facebook, Instagram, intervjuer och andra sätt inom sociala media och i det verkliga livet på ett föredömligt & engagerat sätt.
Man ska även ”leva” Betterbodies Lifestyle, vilket innebär att Betterbodies kläder är det självklara valet i alla sammanhang som kan förknippas med branschen, likaså övriga av teamets sponsorer.
Ett gott ”sportsmanship”, teamkänsla och dopingfri idrott känns för oss som en självklarhet.
Vilken gren du har för avsikt att tävla i är av mindre vikt.

KOSTNAD:
Det kostar inget att gå med i Teamet. Men du står själv för utgifter som tex. licens, tävlingsavgifter, resor/boende vid tävling samt om du önskar anlita oss coacher för vår hjälp och dylikt. Önskvärt för detta året är att du har en egen coach med dig inför 2017, meddela oss gärna om så är fallet i ansökan.

IMG_6727.JPG

ANSÖKAN:
Du ansöker till teamet genom att maila information om dig själv, din bakgrund & dina framtidsplaner gällande tävlingar, träning, jobb & annat som kan vara relevant för oss att veta tillsammans med bilder på dig själv (helkropp + porträtt). Berätta hur du lever och varför just du skulle passa som en av våra atleter i Teamet.
Ge även exempel på hur ett samarbete med Team Forever Fit by Better Bodies skulle gynna båda parter och ge exempel på hur du använder sociala medier och hur du genom detta kan promota TFFBB samt dess sponsorer.
Viktigt är dock att du är realistiskt och inte pratar ”drömmar & fantasier”.

Maila din ansökan tillsammans med foton till: tffbb@swedishfitness.se senast den 5 dec 2016.
Märk mailet med Ansökan Team Forever Fit By Better Bodies 2017.


OBS!

Respektera sista ansökningsdatumet!

SVAR PÅ ANSÖKAN:
Detta får ni senast första veckan i januari 2017, EFTER årsskiftet.
Vänligen respektera detta, alla kommer få ett svar.:)